OziLy Tebrikler ve 90 da 57. gol demek 90 dakikanın içerisinde 57.dakikada gol attın demek . koymayı unutmuşum Neyse bir league table koysana **600.mesajım kutlu olsun**
Ali GEMICI kuranyi kesinlikle aradıgım forvetmis arkadaslar gol sıkıntımda tek forvet oynamamdan kaynaklanıyormus ancak artık cift forvet oynatıyorum kuranyi top indirmesinide asist yapmasınıda press yapmasınıda cok iyi biliyor bu yüzden tam benlik
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: _SaRiCehEnnEm_ Tebrikler ve 90 da 57. gol demek 90 dakikanın içerisinde 57.dakikada gol attın demek . koymayı unutmuşum Neyse bir league table koysana buyur kardesim ... Ve bunlarda kalan maçlarım ...
yasinmutti Orjinal Mesajı Yazan: mustang17 çok iyi gidiyosun sakın bozma taktigini falan şampiyon juveeeeeeee milani yensen yeter sampıyon juve:)
Ali GEMICI saolun arkadaslar yorumlarınız icin ins kupada ve ligde şampiyon olacagız ancak piatti sezonu kapattı :S :(
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: mustang17 sikma canini boş ver sensin şampiyon gerisi hikaye;) saolasın ... deplasmanda iyi bir skor ...
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: xGeneraLx süper gidiyosun kardeşim saolasın kardesimmm ... IAQUİNTA SHOW var ancak kötü oldu ya mac cok buyuk bir sürpriz ooldu :S neyse olsun cok iyi oynadık şans golleri ile berabere kaldık ...
Ali GEMICI En önemli rakibim Fiorentina'yı yenip puan farkını 6'ya cıkardım ve şampiyonlugumu ilan ettim ... JUVENTUS ŞAMPİYONNNNNN !!!!!!
CT25 Tebrikler kardeşim bende bunu bekliyordum kutlarım seni milan maçı şanssız olmuş ama şampiyonluğuna sevindim