Ottoman FC Schalke 04 Ülke:Almanya Lig:Bundesliga Kuruluş Yılı: 1904 Stad: VELTINS-Arena,Gelsenkirchen Hazırlık Maçları Arkadaşlar çok zevk alarak oynadığım bir kariyer.İnşallah uzun soluklu olur.Şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.
Ottoman Lig Kupası Son 10 dakikada büyük işler çıkardık ve rakibimizi yendik. Son derece rahat bir maç oldu. Şanssız bir maç oldu. Ama bu yenilgiyle lige diş biledik;)
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: _SaRiCehEnnEm_ İlk mesj benden başarılar Orjinal Mesajı Yazan: qkhAn23 başarılar dostum inşallah uzun sürer Orjinal Mesajı Yazan: cmrcnc başarılar devamını bekliyoruz Eyvallah;) Almanya Kupası Rahat bir maç oldu. NOT: Arkadaşlar yukarıdaki maçların hepsi lig başlamadan önce yani hazırlık sezonunda olmuştur. TRANSFERLERİM
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: Wenger Başarılar. Orjinal Mesajı Yazan: cmrcnc transferler iiyi olmuş 1 kaç maçtan bişe olmaz devamm Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Başarılar Tarık. Orjinal Mesajı Yazan: Tilkos95 inşallah bayağı uzun olur Sağolun. Lig maçları geliyor.
Ottoman İlk lig maçında galibiyetle tanıştık. Güçlü rakibimiz karşısında Kerlon'un müthiş golleriyle 1 puan aldık. Şu anda ligin zirvesinde bulunan Werder Bremen'e karşı iyi bir oyun çıkardık ama deplasmandaydık olmadı. İyi bir oyun ve 3 puan.
Pierre Van Hooijdonk Başarılar güzel bir kariyer. Almanya liginde bende HSV'yle oynadım çok keyifli oluyor.
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: Daedalus Başarılar güzel bir kariyer. Almanya liginde bende HSV'yle oynadım çok keyifli oluyor. Sağol. CL grubum 1 olsun bizim olsun Penaltıyı atsaydık herşey çok farklı olacaktı. Genelde gol atıp üstüne yatıyoruz:) Aynı senaryo:) Senaryo değişti. İkinci CL maçımda Psv'ye sahayı dar ettik.VELTINS Arena dan çıkamadılar.
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: _Mokoena_ Başarılar Tarık. İnşallah bundan da sıkılmazsın ;) Sanmıyorum Sertaç. 2-0 geriye düştüğümüz maçta beraberliği yakaladık.
Roy Keane **Başarılar Tarık**;) Bazı maçlarda şanssızlık yaşamışsın ama genelde güzel sonuçlar devamının geliceğine eminim;)
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: RebelliousBoy Başarılar Tarık;) Bazı maçlarda şanssızlık yaşamışsın ama genelde güzel sonuçlar devamının geliceğine eminim;) Sağol Mert.