Kerem Hepimizin içinde bir çocuk vede bir yetişkin vardır. Peki ya size bir sorum olucak. Şu anda çocuk mu olmak isterdiniz ? Yoksa Ben bir yetişkin olmayı isterdim mi diyorsunuz ? *Birazcık konuşmak için aklıma geldi böle bir konu :)
crdsa Yetişkin olup planladıklarımı yapmak isterim. Çocuk olmak daha kolay, ama ben zoru severim :D Mesela işlerimden dolayı boş vakit bulamadığım yoğun bir günü evde tembelce oturacağım bir güne tercih ederim.
pathofneo her anın kendine özgü güzelliği vardır.bulunduğumuz anı doyasıya yaşarsak böyle sorular da sormayız;)konuyu açan arkadaş alınmasın:D
Kerem Orjinal Mesajı Yazan: pathofneo her anın kendine özgü güzelliği vardır.bulunduğumuz anı doyasıya yaşarsak böyle sorular da sormayız;)konuyu açan arkadaş alınmasın:D Anı doyasıya yaşıyoruz ama şu da var ki bazı şeyler olur hayaller gibi konuşuldukça sevinir insan bende ölesine herkesin kafasındaki şu neden bu neden diye uzatarak veya kısaca bir şekilde sölemesi için bir konu açayım dedim :D (Alınmaya gerek yok zaten zamanın değerini bilmek önemlidir :D)
Venom Çocuk olmak ya da büyük olmak şeklinde bakmıyorum konuya, her dönemin farklı tadı vardır bu nedenle geleceği ya da geçmişi tercih etmek söz konusu olamaz benim adıma (ki geleceğin neler göstereceğini bilmeden bu tercihi yapmak mantıksız). Ancak zamanı geçmişe almak isterdim, edindiğim tecrübelere dayanarak hayatımı en baştan şekillendirmek için. Hayatım şu ankinden çok farklı olurdu.
Kerem Orjinal Mesajı Yazan: Venom Çocuk olmak ya da büyük olmak şeklinde bakmıyorum konuya, her dönemin farklı tadı vardır bu nedenle geleceği ya da geçmişi tercih etmek söz konusu olamaz benim adıma (ki geleceğin neler göstereceğini bilmeden bu tercihi yapmak mantıksız). Ancak zamanı geçmişe almak isterdim, edindiğim tecrübelere dayanarak hayatımı en baştan şekillendirmek için. Hayatım şu ankinden çok farklı olurdu. Yani ne kadar düzeltsekte bitmiyor zaten hep bir şeyler eksik veya çok çıkıyor. Geri alabilsek bile biraz daha farklı olucak hayatımız ama her şeyi düzgün bir hayat'ta hayat olmaz zaten...
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Kerem Orjinal Mesajı Yazan: Venom Çocuk olmak ya da büyük olmak şeklinde bakmıyorum konuya, her dönemin farklı tadı vardır bu nedenle geleceği ya da geçmişi tercih etmek söz konusu olamaz benim adıma (ki geleceğin neler göstereceğini bilmeden bu tercihi yapmak mantıksız). Ancak zamanı geçmişe almak isterdim, edindiğim tecrübelere dayanarak hayatımı en baştan şekillendirmek için. Hayatım şu ankinden çok farklı olurdu. Yani ne kadar düzeltsekte bitmiyor zaten hep bir şeyler eksik veya çok çıkıyor. Geri alabilsek bile biraz daha farklı olucak hayatımız ama her şeyi düzgün bir hayat'ta hayat olmaz zaten... Biraz daha düzgün bir hayatım olsa çok daha mutlu olabilirdim.
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Kerem Yani ne kadar düzeltsekte bitmiyor zaten hep bir şeyler eksik veya çok çıkıyor. Geri alabilsek bile biraz daha farklı olucak hayatımız ama her şeyi düzgün bir hayat'ta hayat olmaz zaten... Bazı büyük hatalarımı geri alıp yerine daha küçük hatalar koyabilseydim en azından :p
Tearaway çocuk olmayı(8-9 yaşlarında) çok isterdim ya çok güzeldi sabahın köründe kalkıp meşe oynardık maç yapardık :)
denizertuncay Tabiki çocuk olmak.Büyüyünce eline dertten başka birşey geçmiyor.Ne kadar istemesende ülkenin durumu eğitimin geleceğin bunların hepsi insanı bunaltıyor.Çocukken öylemi çık dışarı top oyna vs. vs.
Inanc58 Çocuklukta yaşadığımız şeyler hayatımıza en çok etki eden şeylerdir.Arkadaşlarınız ve ailenizle daha dostça geçinirsiniz ama büyük olmak sorumluluklarıda arttırır.Kız çocukları için diyecek bişey yok çocukken neyse büyükken de o bi fark yok.Ama erkek çocuklarının Türk toplumunda yeri farklı.Ne kadar çocuk olsa DA bir Türk erkeği olduğu için yetişkin gibi davranılır.Ailelerimizde görüyoruz bunu. Ama erkek çocuklarının anne ve babalarına asi davranışları çok sık olur.Özelliklede ergenlik döneminde.Mesela kendimden örnek; küçükken annem ve babamım dediklerini yapardım.Şimdi ise pek çok konuda onlara karşı çıkarım.Bana karışmalarından hoşlanmam.Belkide bu yaşlarda kendimizi çevreye ıspatlama isteğimizin tavan yapmış olması nedeniyle asi oluyoruz.Ama yinede çocuk olmak en güzeli.Çünkü hiçbirşeyden habersiz,sorumsuz,rahat bi şekilde yaşantımız sürer.
Ottoman Büyük oluca sanki hayatın bütün dertleri ve kederleri üstüne geliyor. Galiba en iyisi çocuk kalmak. Büyükler için ise çocuk olmak:)
bart_ Annem ve babamın bana karışmayacağı bir yaşta olmak isterdim. Hem ben onları kırmazdım hem de onlar beni kırmazdı.
mods :D çocukluk en yi şey aslında..Küçükken hep büyümek isterdim şmdi ise çok pişmanım (elimde olsa büyümezdim)küçükken oynadığın oyunlar,yaptığın şeyler herşey güzeldir.