tamam gokhan abi yamayı bn yaptım diosun bn burada neler ugrastım yaptım tmm istersen cekil git tammı bn de cıkartmam milleti beklettik sanki bn bekletmek istiyorum biliorum sen de ogrencisin üni versite ama bnm de aliem bunları kbl etmiyor illa der illa ders istersen kullanmam formaları vs. millette bosuna beklemiş olur siz bilirsiniz istersen cekil ama bi yama için ailemden o kdr laf işitemem suan sinirliyim cok isterseniz kilitleyin bun burada
cim yamasını ugrasıyım kale fileleri file moedilleri face leri yeniden gosden gecirip yapılandıyım muzikler ekliyim taraftar sesleri ekliyim kramponlar pnakart eklemeleri yapayım menufaceleri düzenliyim ve düzeltiyim temayı yapıyım gercekçiligi grafik kalitesini atırıyım kale lerin seklini değiştiriyim yeni toplar ekliyim ve hiç bir şey yapmıyım oylemi tmm
o zmn ben kendim cekiliyim yamadan oldumu şimdi..
Bi Yama sayesinde aileme karsı geleyim daha mı kötü olsun yoksa yamayı biras daha geciktirip güsel hatasız bir yama mı cıkartıyım bni düşünen yok sanal alem bu sonucta sizlere full hizmet etmek görevim deil isterseniz scn dede cıkarım sorun deil ama bu kdr lafa gerek yoktu beyler gercekten kırdınız hele gokhan abi sen bni cok kırdın be...
Yamayı Bir Süre Ertelicem Eger Kullanmamı istemiyorsan da kullanmam yeniden bir yamaya baslarım dandirik forma diyorsun forma yapmam grafigi yükseltirim ama kırıldım valla ...
Yama ertelendi beyler bna hak veren vardır blki yorumları bekliyorum hak vermeyen olursada laf etmekten cekinmesin üstüme alınmam
bir sanal alem oyunu yüzünden bu kdr kırıcı olduk...