SARIYER'DE İLK TRANSFER BOMBASI: İLHAN MANSIZ!

By emre200
Saryer henüz transfer dönemi açılmamışken kontratı elinde bulunan yıldız oyuncu İlhan Mansız ile anlaştı. İlhan Mansız Sarıyer'den önce en son Ankaragücü forması giyiyordu. Ondan sonra buzda dans yarışmasında jürilik yapan Mansız şimdi SArıyer forması altında buzlu pistlerden yeşil sahalara geri döndü.:) İlhan Mansız yaptığı açıklamada artık Sarıyer'in bşarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.
Teknik direktör Emre Somer kadrolarında Dünya Kupasında oynamıs ve yarı finale kadar yükselmiş bir oyuncuyla çalıştkları için son derece memnun olduklarını belirtti.
Sarıyer'in yeni yıldızının Senegal'e attığı ve Milli Takımı yar finale taşıyan unutlmaz gol:
Transfer haberleri bu mesaja eklencektir*
Orjinal Mesajı Yazan: Norwayboy
başarılar kardeş sana şiddetle acet remzi,turfanda onur ve muhammet ali karabas i ve hatta gs den gelecek serdar keşçi, konyadan eray birniçan ı öneririm... başarılar beni bunlar süper liğe taşıdı(şanlıurfaspor kariyerimde)
Norwayboy teşekürler bu adamlara bakıcam zaten Muhammet Ali Karabaş ve Eray Birniçan ile ilgileniyordum. Diğerlerinede bakıcam.
REMZİ ACET SARIYER'DE
Yönetim, gözlemci Norwayboy ve T.D. Emre Somer'in raporu doğrultusunda kontratıı korunmayan oyuncu Remzi Acet ile anlaştıığını bildirdi.(Teşekkürler Norwayboy:))

By emre200
Ayrıca mavi-beyazlı ekip Sabri Sivri, Ali Kibiç ve Kubilay Öztan ile yollarını ayırırken, bir yandan Muhammet Ali Karabaş ve Fenerbahçe'nin genç kalecisi Necati Yılmaz ile anlaştı.