arikanu141 3 Tane daha GS pankartı....... 2 Tane de BJK pankartı...... lütfen yorum yazın ona göre yapayım bende....
arikanu141 Orjinal Mesajı Yazan: grkno35 Orjinal Mesajı Yazan: arikanu141 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: grkno35 2 tanede benden inşalla beğenirsiniz :D Fakat pek uğraşamadım hemen boyutu ayarladım ileriki zamanlarda templatenini üzerine oturtucam. iyi güzelde burası benim pankart çalışma alanım niye kendi yaptığın pankartları koydun? Ne fark eder alla alla senini yaptıkalrını görünce bi de ben deneyeyim dedim :mad: git başka konu aç
BLACK EAGLE5 KESİNLİKLE HAKLISIN GÖKHANCIM AMA arikanu141 ARKADAŞIMIZ GERÇEKTEN İYİ PANKART ÇALIŞMALARI YAPIYOR
arikanu141 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka güzel yapıyorsun da şu şekilde biraz daha kıvrımları arttırsan çok daha güzel olacak onlar acemilik zamanımda yapmıştım idare et artık daha iyi yapıyorum :)
arikanu141 Kendimi geliştirerek yaptığım bi kaç pankart daha :) lütfen yorum yazar mısınız? ona göre değişiklikler yapacam...
arikanu141 Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 harbiden hergeçen gün daha iyi pankartlar yapıyorsun rica etsem bu pankartı yaparmısın? tşk ederim bu da pankart umarım beğenirsin :)
arikanu141 Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 TEŞEKKÜR EDERİM ELİNE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ önemli değil tşk ederim bundan sonra ben ve grkno35 arkadaşımla huzurlarındayız.... her zaman istek pankart için hazırız..
gurKan. Evet bundan sonra sevgili Alican kardeşimle beraber çalışıcaz umarım yaptıkalrımızı beğenirsiniz. İsteklere açığız ve en kısa sürede tüm TSL yi bitirmeyi hedefliyoruz. BEŞİKTAŞ GALATASARAY
.Hakan. kolay gelsin beyler ilk yorumdan itibaren okudum. küçük ayrıntılarla mükkemmele yaklaşmışınız. zaten herşey küçük ayrıntılardadır:D bundan osraki çalışmalarınızda başarılar.
arikanu141 Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at kolay gelsin beyler ilk yorumdan itibaren okudum. küçük ayrıntılarla mükkemmele yaklaşmışınız. zaten herşey küçük ayrıntılardadır:D bundan osraki çalışmalarınızda başarılar. tşk ederim çok saol
gurKan. Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at kolay gelsin beyler ilk yorumdan itibaren okudum. küçük ayrıntılarla mükkemmele yaklaşmışınız. zaten herşey küçük ayrıntılardadır:D bundan osraki çalışmalarınızda başarılar. Eyvallah kardeşim benim sağol
gurKan. Arkadaşlar bazı eksikliklerimiz olabilir henüz daha profesyonel değiliz ama en kısa sürede bu işin ustaları olucaz. İşte yeni pankartlar sıcak sıcak, dumanı üstünde :D umarım beğenirsiniz... GALATASARAY FENERBAHÇE Yorumlar sizden. Saygılar...