Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy Fenerbahçeye transfer oldum ve ilk transferim iyi bir transfer olmus ...
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy Çeyrek final M.United acaba nolcak???:D Ayrıca ss ler gelcek:D ne zaman gelecek ??
mr_oy Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy Çeyrek final M.United acaba nolcak???:D Ayrıca ss ler gelcek:D ne zaman gelecek ?? geldi... Beşiktaşa kupada elendim olsun artık avrupaya bakcaz...
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy Çeyrek final M.United acaba nolcak???:D Ayrıca ss ler gelcek:D ne zaman gelecek ?? geldi... Beşiktaşa kupada elendim olsun artık avrupaya bakcaz... hoş geldi :D ... olsun bosver takma kupayı kafana ;) ...
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy İşte PSV yenilgisi&muhteşem zaferi vaay tebrikler de semih ne yapmış öyle yaa :)
mr_oy Fazla söze gerek yok artık bu sene avrupaya veda ediceğim sanırım... Bunlarda avrupa arası lig maçları
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy Fazla söze gerek yok artık bu sene avrupaya veda ediceğim sanırım... Bunlarda avrupa arası lig maçları tühh yaa ümidini kesme sakın ... ama olmazsa seneye diyelim ...