Passenger Buyrunuz Mor ve Ötesi > Deli; http://www.youtube.com/v/wGJAsiCW8Sg>http://www.youtube.com/v/wGJAsiCW8Sg type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">
Venom Orjinal Mesajı Yazan: borayatakan COK SIRADAN YA NEKİ BU ŞİMDİ igrenç gne sonuncuyuz:D Öyle bir yorum yapmışsın ki sanki her yıl sonuncu oluyoruz!
crdsa Şarkıyı beğendim ama yarışmada birinci olacak kadar oy alamayız Orjinal Mesajı Yazan: Passenger Müzik bilginizden ve kulağınızdan şüphe ediyorum. katılıyorum
LuNaT1C Ben çok beğendim,çok da güzel olmuş.Herkesin tarzı farklıdır beğenemeyebilir saygı duymak lazım bla bla ^^
ŞANLI_ Yaa Mükemmel bi şarkı inanılmaz hoşuma gitti. Mor ve Ötesi'nin Eurovision'a katılcagını duydugumda doğru bi tercih demiştim. buna bi kere inanıyorum. Populer Kültürde Rock şu an çok iyi iş yapıyor ilk 5 e gireriz gibime geliyor. Aptalca oy dağılımları olmasa 1.lik alabiliriz de. ama tabi yarışan kişilerin şarkılarını hiç görmeden yaptıgım şu an bu yorum çok saçma.
Hqmi güzel bir şarkı olabilir ama niye türkçe şarkıyla çıkıyorlarki.jüriler türk değilki.bence ingilizce bir şarkıyla çıksalardı.geçen sene ne güzeldi kenan doğulu.
FifaMen İlk dinlediğimde sıradan olduğunu düşünmüştüm ama dinledikçe çok sevdim. Çok kaliteli bir şarkı,teşekkürler Mor ve Ötesi:)
Venom Bence iyi bir derece alabiliriz, sonuçta Rock ile katılmak biraz avantaj olacaktır. İlk 5'e gireriz gibi geliyor.
haeroon Güzel olmuş, gerçekten uğraşmışlar şarkı için. Zaten Mor ve Ötesi şarkıları belirli bir standartın üzerindeydi hep, bu şarkı da öyle. Yanlız Harun'un yüzüne çok mu ışık geliyor, hiç açamadı gözlerini, Bayhan gibi söyledi şarkıyı.:)
Camby **Rock,Metal .... dinlememe rağmen şarkı hoş.İlk 10'a kesin gireriz.Belki ilk 5'i zorlarız gibime geliyor.**
Curcuna Hiç beğenmedim. Daha sert bir şarkı beklerdim. Zaten Türkçe olduğu için sözler anlaşılmayacak en azından müzikle kapatabilirdik bu açığı.
SanSaLvadoR **Güzel şarkı ama kazanabilecek düzeyde değil bence sıradışı bir şarkı olması lazım kazanabilmemiz için **