BLACK EAGLE5 bende göztepeden yana oy kullanıyorumama göztepe amatör kümede değilmi 3.ligten de düşmedi mi?
By Seco Arkadaşlar bu aralar Okulumuzun Pc Labartovarında Web Tasatrım Yarışmasına çalışıyorum msn ye giremiyorum Bütün ekip arkadaşlarımdan özür diliyorum...
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: pitcik oyuncu düzeltirken hata vercek mi? Galiba Hayır;) Evt Oylarınız Arkdaşlar........
MuStAfA_1835 Orjinal Mesajı Yazan: oki1905_gs göztepeye veriyorum oyumu göztepeyi severim tarih yazan türk takımlarımızdan biridir. eyw kardesim sayende göztepe olucak bi de altınorduya oy atan biri olsa...
MuStAfA_1835 Orjinal Mesajı Yazan: antitamu Yanılmıyorsam Göztepe Amatör Kümede evet göztepe amatör kumede ama unutmayın ki uefa ya bile gitmiş bir takımdır göztepe izmirin GÖZdesidir GÖZGÖZ yalan mı?? üstelik tarihinde yarım kupa alan tek takımdır
MuStAfA_1835 Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Göztepe Çoşmuş Yafw:eek: eeee ne sandın bilader izmir takımı sonuçta sitedeki tek izmirli ben olmadığıma göre;) o zaman göztepe kesinleşti artık di mi o da kastamonu gibi bişey yani:)