Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: Klaas Jan Huntelaar Birde 3 ligten başarılı takımları ekleyebilirsiniz... Bundan Sonra Bir Yama Yaparsak Onu Düşenebiliriz Kapasite Yetmiyor Yani;)
MuStAfA_1835 Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 yani normal gazeteleri demiyorum hani o basın toplantısı gibi olan var ya işte o çünkü şu ana kadar ne fifa 07 de ne de fifa 08 de o türkçeleştirilmedi bir ilke imza atmış olursunuz hem;) Ben İle Ensar Bu Konuyu Değerlendirmeye Alacağız;) sagol bilader cok iyi olur ayrıca arkadasa da katılıyorum ben izmirliyim de altınordu ve göztepe gibi takımlarıda ekleyebilirseniz 3.ligten çok iyi olur yaw
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 şimdi biz sürekli yeni bişeyler istiyoruz yamanın çıkma süreside gecikecek:D Doğru Evet TFF.3 Ligde Olacaktır Arkadaşlar Yeni Madde Eklendi.
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 nasıl yani simdi altınordu falan da olcak mı? TFF.3 Ligdeki Takımlar Olacak Hepsi Göztepe Filan Senin Şehrindeki;)
antitamu Arkadaşlar 3. Ligte çok takım var. Ancak biz belli sayıda takım yapacağız. Onun için oyunda olmasını istediğiniz takımları yazın en fazla istenen takımları yapalım.
Gamemaster **Oy Çokluğu İle Takımlar Şeçilecektir Evet Arkaşlar Birinci Olarak Ben Oyumu Veriyorum:Konya Şekerspor**