MuStAfA_1835 kardesim ben yanlıs bişey söylediysem özür dilerim gamemasterla aranızda bi anlasmazlık oldu ya ben öyle biliyordum afedersin geçmiş olsun bu arada
By Seco Ya ben sana bişiy demedim kardeş :) Yanlış anladın. Sağol allah razı olsun. Bu arada yama çabuk çıksın ölcem artık bayılıp gitcem ya mafldum heyecandan :)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: __MateJa_Kezman__ Gamemaster kardeş istersen yeni formaların resmini atabilirm..... Bende Var...;)
EmReDaMaR41__ antitamu istanbul bld sporun bjk maçında bjkyi 2-1 mağlup ettiği maçtaki çbuklu forması home forması olacakmı birde senin o ilk yaptığın bank asya 1.lig birazdaha güncellenecekmi
By Seco Daha fifa almadın mı ? Tüh yazıklar olsun sana, senin gibileri dünyadan silmek lazım :( ( YANLIŞ ANLAMA ŞAKA YAPTIM)
fatih.60 kardeş rica etsem hagi popescu ve tafareli oyunun bi köşesine eklermisin... şimdiden teşekkür ederim emeğinize sağlık.
Turfa kardeş tamam beni aldınızda ben adımı hiç biryerde göremedim...adımda ayaş düzeltirsen sevinirim...
EmReDaMaR41__ antitamu maçı izle görürsün kocaeli staduını atvde kocaeli maçı 22.00da bityer yapıver be su stadı:D
antitamu Kocaelisporun stadı olmayacak. Hakan kardeş yamanın ilk sayfası çok zamandır güncellenmediğinden ismin orda yoktur. Yama çıktığında güncellenecek. Gamemaster konuyu açtığı için benim değiştirme şansım yok. Derim ona senin adını da yazar.
EmReDaMaR41__ onlar efsane kadroya eklenecek rest of worldde bide artık bi tarih koyalım şu yaamaya:(
MuStAfA_1835 arkadaslar ben gamemasterla konusmustum basın toplantısı da türkçelestirilcekti ou yapabildiniz mi acaba
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: emredamar41 yamada beşiktaş amblemini böyle yapabilirmisiniz:D biz HD Logosunu Yaptık;)
fatih.60 arkadaşlar yamanızı merakla bekliyorum inş.. oyundan atma ve benzeri hata vermez kolay gelsin