Orjinal Mesajı Yazan: takanyerlikaya9
Kardeşim ayLar oLdu yine 7 tane bitirdiğin şey var hiçbir iLerLeme kaydedemedin mi????
Kardeş mükemmel bir akıl mekanizmasına sahipsin valla, tebrikler.;) Bırak diğer yaptıklarımı sadece 120'ye yakın takımı yapmak ne kadar sürer, yaptığın her şey paşa paşa da olmuyorya bir hata çıkıyor uğraşıp duruyorsun. Ama olsun, sen bir yama yaparsın 15 günde bitirirsin.
Hadi canım sen de bu cevheri görüyorum, Allah kolaylık versin. Yap yamanı bekliyorum.
Bir de şunu diyeyim ben tüm sorulara cevap verecek değilim ya, yama biter özellikleri yazılır. Yazmadığım cevaplar yüzünden itam edilemem, her zaman foruma girmek ve cevap yazmak gibi bir görevim olduğunu sanmıyorum. Başta belirttiğim şeyleri de bir kez daha tekrarlamam gerekmez, bunları daha sonra bitti diyerek duyurmamam yamada olmayacaklar anlamına gelmez.
Şimdi lütfen sakin olun akl-ı selimi koruyun, unutmayın ki bu yamayı yapan kimsenin mesleği eklenticilik değil. Bir hobi olarak yapıyoruz ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kabul ediyorum her şeyi bilmiyoruz, dört dörtlükte değiliz; ama unutmayın ki bazılarınızın yaptığı yıkıcı eleştiriler davranış klasmanına bile giremez.
Saygılarımla