Orjinal Mesajı Yazan: antitamu
Duyuru!
Grubumuza geleceğe yönelik planlardan ve mevcut yamayı hızlandırma çalışmalardan dolayı yeni yamacılar alacağız.
-Grubumuza katılmak isteyen arkadaşların yaptığı işi bitiren tipler olması önemlidir. Belli bir düzey bilgisayar bilgisi olan herkes bana özel mesaj atıp başvurabilir. Herangi bir bilgiye sahip olması gerekmez. Biz o azimli arkadaşlara yol göstereceğiz.
2.Eğer Türkçe Spiker yapmayı kafasına koyan kişi veya grup varsa onlarla çalışmaya hazırız. Bezimle irtibata geçsinler.
Saygılarımla...
kardeş ben size yamada yardımcı olmak istiyorum nerdeyse hiçbir bilgim yok yama yapımıyla ilgili fakat çabuk öğrenirim ve başladığım işi yarım bırakmam slayerferhat@gmail.com a mail atıp bana ulaşabilirsin bilgisayardan bir sitede modluk yapabilecek kadar anlarım ...
bir de örneğin ankara demirspor maçlarını ankaragücünün stadı olan CEBECİ İNÖNÜ stadında oynuyor ya da bunun gibi pek çok takım var bu takımlara stad yapmak yerine örneğin ; ankara demirsporu cebeci inönü stadına yönlendirilirse hem güzel olur hem de daha kolay diye düşünüyorum ama tabi ki siz benden daha iyi bilirsiniz.