Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: arikanu141 la bebe çıkar artık şunuda sevinsin garipler adam akıllı konuş flood yapma!
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: 10_delgado_10 Adam Gibi Dursana Sen Kardeşim!Başarılar Mustafa Kanka Sen Böle Kişilere Aldırma;) Sağol Kanka Saten Öle Yapıyorum.;)
Gamemaster Şuana Kadar 5 Tane Ligin Ve Bazı Önemli Takımların Mini Facesi Bitmek Bulunmaktadır İçinde Tsl'de Dahil.;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: Sag0k3y gol sevinçleri hakkında oyundan resim koysanıza şuanda çok yoğunuz gerektiğinde koyacağız sabırsızlanmayın;)
antitamu Orjinal Mesajı Yazan: dede_53 Arkadaşlar pazarspor olursa iyi olur... Pazarspor var. Arkadaşlar bu vakitten sonra lütfen takım isteğinde bulunmayın. Yapılacak takımlara karar verdim. Yapılacakları 1-2 eksik dışında belirtmiştim. Onlardan başkası istek üzerine yapılmayacak. Ama orda olmayan yapılacak takımlar da var.
NeFaKo yeni ereglispor a bi bak yapabilirseniz yapmanızı tavsiye ederim bi de istekte bulunayım yapmasanız okadarda önemli değil canınız sağolsun :D :D
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: osm88 kupa töreni yapacak mısınız? daha önce söylediyseniz şimdiden özür dilerim bilmiyoruz walla belli olmaz şimdi net sölemeyim;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: Gfb_3M1r Allah sizden Razı OLsun Ama Ben PEsciyim :D Olsun En İyi Şekilde Fifa Oynarsın Artık:D
alichan_1907 kardeşlerim hepinize başarılarınızın devamını diliyorum sizin gibi ekipler olduğu sürece bu fifa ateşi devam edecek
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: alichan_1907 kardeşlerim hepinize başarılarınızın devamını diliyorum sizin gibi ekipler olduğu sürece bu fifa ateşi devam edecek Sağolasın Konyanın Neresinde Oturuyorsun Bu Arada?Konyaspor yazmışında;)takımım olarak profiline