antitamu Orjinal Mesajı Yazan: By Seco Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: By Seco Mustafa niye Akçebatsebat direkt oluyoda Kastamonu olmuyo :mad: Çifte standrtmı len:mad: Olum Ensar Dedi Bana Kızma:mad: Biliom Akcebat taraftarı o bildiğim kadarıyla bende Kastamonu ama lmuyoö ki Bir Akçaabat Sebatspor taraftarıyım. Akçaabat Sebatspor'u ben her zaman yaparım oyuna. Yani zaten var. Yapılmış bir takım olduğundan var.
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 eee beyler yeni ekran görüntülerini ne zaman görürüz hayırlısıyla:) Net Bir Zaman Vererem Gelişmeye Göre;)
god_cards_67 ya şu türkcell süperlig takımlarının formalarının numaraları orijinalimi olacak.çünkü 0 fifa08'de hiçbir forma numarası orijinal değil orijinal olursa sevinirim.
MuStAfA_1835 evet bi de şu free agentstaki bütün adamalrın forma numaraları neden 2 weya bi takımdan transfer yapınca neden 2 oluyo??
tturkuazz **Abi süper ya işte takım ruhu bu...!herkes ayrı ayrı yamalarının yaparken siz burada tek yama tam yama yapıyonuz...!Walla takdir ettim helal olsun...!**
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: god_cards_67 ya şu türkcell süperlig takımlarının formalarının numaraları orijinalimi olacak.çünkü 0 fifa08'de hiçbir forma numarası orijinal değil orijinal olursa sevinirim. Hepsi Orjinal Olacaktır;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: thegodfather35 Abi süper ya işte takım ruhu bu...!herkes ayrı ayrı yamalarının yaparken siz burada tek yama tam yama yapıyonuz...!Walla takdir ettim helal olsun...! Sağol Arkadaşım;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: punisherteam19 bende istiyorum corumsporumuzuuuuuuuuuu CORUM DA OLUCAK DİMİ?? Birinci Sayfada Var Birinci Sayfadaki Bütün Takımlar Olacak;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: Klaas Jan Huntelaar Gamemaster çok sağol..Vansporu ekledin.. Bir Şey Değil;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: yasin izgi arkadaşlar rusya liginide yapabilirmisiniz Bakacağız Belli Olmaz;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: Neo Oylama bitmiş ancak başlık hala çok uzun. Bizden Daha Fazla Uzun Konularda Var Ama:(