Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: By Seco Mustafa niye Akçebatsebat direkt oluyoda Kastamonu olmuyo :mad: Çifte standrtmı len:mad: Olum Ensar Dedi Bana Kızma:mad:
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: pitcik birkaç sorum olcak 1:bence 3 lig takımlarının oyuncu yeteneği en az 50 olmalı. 2:2 ve 3 lig takılarında bir üst lige çıkabilme var mı? 3:Milli takımımız gol attığında müzik eklenebilir mi? bu üç sorunun cevabını bekliyorum. 1-Ona Bakacağız Kardeşim Ayarlayacaz Bir Şekilde. 2-Olacaktır. 3-Eklenebilir Saten Ekleyeceğiz.
MuStAfA_1835 60 falan olsun beyler geliştirelim oyuncuları 80 e kdar gelebilsin de belki milli takıma da secilirler hem yawf
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 60 falan olsun beyler geliştirelim oyuncuları 80 e kdar gelebilsin de belki milli takıma da secilirler hem yawf Yok 80 Fazla Olur Arkadaşlar Dünyada Çok İyi Futbolcular Var Haksızlık Olur;)
MuStAfA_1835 hayır siz 55-60 civarında baslatın biz kariyer modda geliştirdikçe (genc oyuncuları tabi) 80e falan ulaşsın isteyen 55-60 civarında bırakır yawf
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 hayır siz 55-60 civarında baslatın biz kariyer modda geliştirdikçe (genc oyuncuları tabi) 80e falan ulaşsın isteyen 55-60 civarında bırakır yawf O Olabilir Mustafa;)
MuStAfA_1835 ok o zaman bilader öyle yapalım ama minimum 60 olursa sevinirim bir de bu 3.ligteki takımların stadı olacak mı??
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 ok o zaman bilader öyle yapalım ama minimum 60 olursa sevinirim bir de bu 3.ligteki takımların stadı olacak mı?? Yok O Kadarda Değil Canım Bizbi Turkcell Süper Lig'i Yapalım;)Düşünürüz İlerisini;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: srcsercio bence balıkesirspor olsun Oylama Bitmiştir.Bu Takım Olacaktır Saten;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: SuReSuZ Ben AYDINSPOR'u Talep Ediyorum..... Keşke Önceden Gelseydin Oylama Bitti Malesefki Yapamıyoruz:( ;)
Carlos Vela Rusya liginin konu su kilitlenmiş.Burada konuşsak rusya ligini yapabilirmisiniz.Ama orjinal ligler silinmeden
By Seco Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: By Seco Mustafa niye Akçebatsebat direkt oluyoda Kastamonu olmuyo :mad: Çifte standrtmı len:mad: Olum Ensar Dedi Bana Kızma:mad: Biliom Akcebat taraftarı o bildiğim kadarıyla bende Kastamonu ama lmuyoö ki
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: pitcik sayfanın en başında 2 tane balıkesir var Düzeltidi Yeni Takım Alınacak.Sağolasın;) Orjinal Mesajı Yazan: Klaas Jan Huntelaar Vanspor istiyecektim ama oylama bitmiş Vanspor Alınmıştır.
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: By Seco Biliom Akcebat taraftarı o bildiğim kadarıyla bende Kastamonu ama lmuyoö ki Tmm Ok Ben Onu Ensarla Bi Konişim;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: pitcik rica ederimde balıkesir olcak di mi kardeş Olacaktır Baş Sayfadaki Bütün Takımlar Olacaktır.;)