Passenger Turkcell Süper Lig 21. Hafta F.Bahçe-OFTAŞ 10.02.08 saat: 19.00 Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. 10 Şubat 2008 Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçemizin Gençlerbirliği Oftaş ile oynayacağı karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetecek
ŞANLI_ Rövanşı almalıyız. alacağımıza güveniyorum. Kezmandan şık bi gol bekliyorum bide süpriz bi golcü. hadi bakalım.. :)
FifaMen 4,8,15,16,23 ve 42. dakikalarda gelecek gollerle 6-0 kazanacağız. Lost'un etkisinde kalmışım belli:PBen kazanacağımızı düşünüyorum,Kezman ve Alex'ten goller bekliyorum.
adu Fenerbahçe rövanşı seyircisi önünde alır diyorum. **3-1 ** (Deivid, Gökhan Gönül, Kezman) tahminim:)
Ozan JK FB için rahat bir maç. Oftaş'ın iddası yok Kezman bakalım bu haftada saç baş yoldurtçakmı Nası bu kalitede bir adam bu kadar etkisiz oynayabiliyo annamş deilim hala:s
Kokane Kezman'la baslamali, eger yine ayni oynarsa bide Ilhan Parlak'a sans verilmeli. Ya niye forvet almadilar ki. CimBom macini hatirlayinca cildiryorum. Tek pozisyona ggirmezmi takim? Tabi forvetsiz cok zor.
Pr1nc3_0f_N1ght Kezman gibi forvet Türkiye liginde az bulunur. Bence şans verilirse Fb'nin Alexinden daha tehlikeli bir oyuncu.
MacTavish Orjinal Mesajı Yazan: Pr1nc3_0f_N1ght Kezman gibi forvet Türkiye liginde az bulunur. Bence şans verilirse Fb'nin Alexinden daha tehlikeli bir oyuncu.