istanbul3475 Tores ronaldo ronaldinho eto tevez canavarro ferdinand roney ibrahi mvic buffon casillas messi
bahoz21 ben size kendi takımımı veriymm . bu takım waryaa . romayıda yakarr. KALE :CASSİO-NEUER-FELİPE DEFANS:RAFİNHA-BARAGAN-CASTRO-CECERES-T.HELENO-M.RİCHARDS-BALE ORTASAHA :LUCAS-GOURCUFF-GİOVİNCİO-HAMSYK-BUONANOTTE-DİEGO-WALCOTT-ANDERSON-J.MOUTİNHO-KERLON-L.LİMA-MESUT-ÖZER-MARİN-LULİNHA-T.NEVES-KAZIM-BOJAN-BENZEMA-PATO ... ÖNEREBİLECEİM Bİ KAÇ OYUNCU DAHA WAR. SUJEJMANİ-DZEKO-ARDA-ANDRELİMA-MARCELOMORENO VS.. sayın forum yöneticilerininde bu oyunculara yorumlarını bekliorumm. . ama daha sayamadığım nice oyuncular var.. VE SOCCERCENTER'DEN PES2009 İÇİN TSL & BUNDESLİGA YAMALARINI BEKLİYORUM.
Ultraslan_CranK Messiyi(36m euroa geldi) Ronaldoyu Kakayı Ardayı riberyi,bojinovu,daniel alvesi,sergio ramosu,s.nasriyi Chelsea Aldım 43m euro Param Kaldı
engin64 1.RONALDİNHO Milandan Valecia ya 2.CHAMAKH Bordoux dan Fenerbahçeye 3.ANELKA Bolton dan Fenerbahçeye 4.D.VİLLA Valenciadan Galatasaraya 5.Ben ARFA üCRETSİZDEN Galatasaraya 6.ESSİEN Chelseaden Valenciaya 7.g.DOS SANTOS Galatadan İntere
Dogukan_KAYA Carlos Eduardo bjka bu arada arkadaşlar genç oyuncu alıp satmak istiyenler için öneriyiorum carlos eduardoyu gremioda oynuyo ben 2 sezon sonra onu tam 80 milyon euroya yakın bir parayla juventusa sattım
furkan4395 Kadromu sayayım size Arsenal ile oluşturdum S.ASENJO RİCHARDS PİQUE BALE RAMOS BUSQUET FABREGAS GOURCUFF MESSİ HAZARD ROONEY EMEK İLE HİÇ HİLESİZ YAPTIM BU KADRO 8 YILIN EMEĞİ.
ucankuslar37 Arkadaşlar Ben Rüya Bir Takım Oluşturdum. BARCELONA -Julio Cesar -Maicon -Puyol -Pique -Alves -Xavi -Fabregas -Nasri -Quaresma -Ronaldo -Torres -Villa -Messi Arkadaşlar yalan söylüyorum sanmayın. Barcelona sonuçta satılacak adam çok ve prestijli bir takım hepsi geldi.Birtek Ronaldo'ya tekrar teklif yaptım.
WinnerMan lionel messi ,barnetta beşiktaşa messiyi aldım varmı yan bakan :D 75 milyona aldım messiyi barnetta ucuza 15 milyon creation master saolsun :D sayesinde