onderts Orjinal Mesajı Yazan: byMelih istediginiz anlatımlar varsa yapabilirim ? kardes ben ADOBE PHOTOSHOP u indirdim be:rolleyes: nde serial code istiyo acaba sende varmidir
onderts ya kardesim resimle, oyundaki oyuncunun yüz resimleri nasil yanyana getiriyonuz??walla melih kardes çok saolsun çok hizli geçmis orayi:mad:
onderts Orjinal Mesajı Yazan: byMelih yorun yokmu beyler sound master 08 anlatımı yolda yarın a geliyor :d walla emegine saygim var ama ben begenmedim face yapma videosunu çok hizli yapmissin bide sessiz:rolleyes:
byMelih abi seslisini napcan :D hızlı deil anlayanlar cok 50 kişi indirmiş 1 şkayet duyuyorum ctrl + t yaparsan kopyaladıgın deseni secip biçimini felan ayarlarsın :D
onderts Orjinal Mesajı Yazan: byMelih abi seslisini napcan :D hızlı deil anlayanlar cok 50 kişi indirmiş 1 şkayet duyuyorum ctrl + t yaparsan kopyaladıgın deseni secip biçimini felan ayarlarsın :D kardes yaptim ama resimi getiremiyomrum face olan oyuncunun uzerine cvp plaise.istersen msn mi vereyim
onderts yardim yapacaksan adam gibi yap ya illaki yalwaralim mi sana :mad: istemiyosan hiç etme :mad:
byMelih ögrenmesini isterim herkezin ve az da olsa su nasıl yapılıyor abi nasıl gibi özel mesaj atanlardan kurtulmak amaclı :D tabiki ögretmen zevk veriyor :D
BLACK EAGLE5 pankartların eklediğin yerin altındaki disket resmine basıp bekl sonrada cm08de file gir orda save bas olur ok
BLACK EAGLE5 melih kardeşim pankart videosunu indirdim ama boş template nerden bulacağım bana yollarsan çok sevinirim şimdiden çok saol