Orjinal Mesajı Yazan: oldu55
İlk önce 2 nisan dedi mesaj attım 2 nisan dediysek 2 nisanda çıkacak ama geceye doğru dedi tamam dedim çıkmadı rapid den yükleyememişler bir sorun olmuş dosya.cc diye bir siteden upload edeceklerini söyledi bana 820 mb felan olacakmış 5 partlı dedi son partı attı dün gece sordum upload ediliyor dedi akşam linkler veririz dedi gene link felan yok bu kadar zor mu upload etmek
Herşeyden önce emeğe saygı, yama yapmak o kadar kolay değil. Benim anlamadığım futbol ateşi yamasının konusunda, her isteğe olur diye cevap veren yama yapımcıları şu anda ortalıkta gözükmüyorlar, bir-kaç gündür bu yamanın çıkıp çıkmayacağı ile ilgili açılan konularda kilitleniyor, onun için buraya yazıyorum. Yamayı yapan arkadaşlar, çıkın ortaya, açın adam gibi bir konu açıklayın ne varsa. Yamada bir hatamı mevcut var? Sabah - akşam diye diye milleti oyalıyorsunuz. Hiç kimseye kızmaya hakkınız yok, tarih verilmeyecekti. Yama tam hazır olmadan şu tarihte derseniz tepki çekersiniz. Ama ben yine de sizlere inanıyorum ve en kısa zamanda yamanın çıkacağını umut ediyorum.