pasa_mahmut benimde umudum kalmamaya başladı futbol ateşi için maresef çıkmayacak heralde baksanıza nediyorlar yaptıgımız yamaları yayımlamama kararı aldık diyorlar :(
Spartan_ Orjinal Mesajı Yazan: antitamu Saat 20:00-23:00 arasında çıkacaktır. Bilgilendirme İçin Teşekkürler :)
holosko_bjk Orjinal Mesajı Yazan: antitamu Saat 20:00-23:00 arasında çıkacaktır. teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Spartan_ Orjinal Mesajı Yazan: NeFaKo en çok merak ettiğim konu deivid gol sonrası yengeç dansı sevinci Ben Bütün Gol Sevinçlerini Merak Ediyorum Valla Nasıl Olcak Acaba Diye :)
holosko_bjk evt gol sevinçleride var dimi arkadaşlar bende merak ediom inş ibrahim toraman gökhan zan ibrahim üzülmez bobo delgado holosko mert nobre tello cisse bakari kone serdar özkan inş bunların facesini yapmışlardır:D:D:D:D:D
antitamu Yani şunu demek istemişim yama paketlenene kadar bu akşam bilgisayar başındayım. Bu akşam gece yarısı da olsa bitecek. Tahminen siz Fener maçını izler kulaklarınız kızarmış bir haldeyken yama bitecek. ;)
holosko_bjk Orjinal Mesajı Yazan: antitamu Yani şunu demek istemişim yama paketlenene kadar bu akşam bilgisayar başındayım. Bu akşam gece yarısı da olsa bitecek. Tahminen siz Fener maçını izler kulaklarınız kızarmış bir haldeyken yama bitecek. ;) çok teşekkür ederim abi yani yama tamamen bitecek dion stadyum falan herşey bitecek :D
holosko_bjk YAFF BİRİ 3 TE ÇIKACAK DİO BİRİ 22:00 DA ÇIKACAK DİO ANLAMADIM VALLA AMA İNŞ 23:00 A KADAR ÇIKAR YAMAMIZ :d:d:d:d:d:d
Spartan_ **antitamu Gece Yarısı Bile çıksa Bu akşam çıkçak dedi sabredelim :D bu gece oynuyor Olucaz İnşallah :)**