neco_fifa YAMA BİTTİ ANASAYFADA YAYINDA... Onları Updatede halledecez zaman kalmadı,aslında zdatalarda var reklam panoları ama ooyunda cıkmadı onu halledince hemen bi update yayınlıcam zaten;)
neco_fifa Orjinal Mesajı Yazan: eren94 kardeş indirdim ama build yapamıorum nası olcak o zaman sen yanlıs yere yükledin yüklemede browse ye : "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 08\" yaz
eren94 neco kardeş ya da arikanu kardeş eern yüklediysen yardım eder msin build i nası yaptın pleasee
neco_fifa Ha ayrıca FIFA08/data ya gir zdata_44 die bişe varsa sil onu baştan fatbhbuildere tıkla ve build yap hallolacaktır;)
arikanu141 Orjinal Mesajı Yazan: eren94 neco kardeş ya da arikanu kardeş eern yüklediysen yardım eder msin build i nası yaptın pleasee bende de aynı sorun çıktı ben şimdi 08 i tekrar yüklüyorum sende en iyisi öyle yap
neco_fifa bakın beni dinleyin C:Program Files/EA SPORTS/FIFA 08/Data ya girin orda zdata_44 varsa onu silin fatbuilder yapın tmmmdır
arikanu141 Orjinal Mesajı Yazan: neco_fifa bakın beni dinleyin C:Program Files/EA SPORTS/FIFA 08/Data ya girin orda zdata_44 varsa onu silin fatbuilder yapın tmmmdır neco dediğini yapacaktım ama iş işten geçti çoktan sildim fifayı tekrar yüklüyorum ayrıca bilgi için tşkler