veNev Beyler Kramponları Özel Kullananlarına Göre Koyacağım.... REEBOK SPRINTFIT---HENRY LOTTO SPEED--------SHEVCHENKO
White Albatros Orjinal Mesajı Yazan: Tilkos95 bobo koysana bide iyi bir karampon kimin olursa olsun neyse sen şunları koyarmısın
veNev NIKE VAPOR IX--------C.RONALDO ADIDAS PREDATOR ABSOULTE---DEIVID DE SOUZA NIKE T90 LASER-------ARDA TURAN Millet bi yorum yazın yaw.....
Pesimist ep **çok tşklerr devamını beklioruzz fakat son çıkanlar olsun usta misal NIKE VAPOR IX in syah olanı...tşkler.**
veNev Sağolun beyler yavaş yavaş yapıyoruz işte bi ara FIFA 08 e takıldımda yamayı bıraktım.Şimdi geri döndüm...Daha güzelleri gelecek. NOT:Kramponların Bir Kısmı Bazı Oyunlarınkinin Editlenmesiyle Oluşturuldu(ÖR:C.RONALDONUN KRAMPONU PES 2008 DENDİ)
veNev adidas F50 Tunit Xerox Blue White----L.MESSİ NIKE MERCURIAL VAPOR IX (SET) YARDIM:Beyler bende imagshack bozuldu.Başka bi upload sitesi de yazarmısınız?
veNev Arkadaşlar benim olmasada birkaç formada yayınlamaya karar verdim burada ve de reklam panoları da koyacam. ARSENAL KIT PACK
beber şu chelsea nin siyah formasından bide m.unt olsaydı ne güzel olur du valla helal olsun yapan arkadasa emek vermiş emeğine sağlık.