nouman_cr9 Bizimde 2. kariyerimiz oluyor ama öglenleri bos oldugmuz zamanları degerlendirmek icin bu oyunu actık...İngiltere nin 2 orta takımı olarak zirveye ortak olmaya calısacagız;) Mert__ (NEWCASTLE UNİTED) Nouman_r17 (MANCHESTER CİTY)
nouman_cr9 Orjinal Mesajı Yazan: karems başarılar dilerim beyler takipçiniz olacagım:) eyw saol abi öglen mertle , aksam hep beraber insallah:)
karems Orjinal Mesajı Yazan: nouman_r17 Orjinal Mesajı Yazan: karems başarılar dilerim beyler takipçiniz olacagım:) eyw saol abi öglen mertle , aksam hep beraber insallah:) inş. numan yaparız bişiler artık
nouman_cr9 Orjinal Mesajı Yazan: Dukebox tatilin geldiği belli oldu,boyuna yeni kariyerler görüyoruz arka arkaya!!:) başarılar.. saolasın yorumun icin;) ewet tatil qeldi bol bol ortak kariyer yapılır artık:)
nouman_cr9 Orjinal Mesajı Yazan: karems Orjinal Mesajı Yazan: nouman_r17 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: karems başarılar dilerim beyler takipçiniz olacagım:) eyw saol abi öglen mertle , aksam hep beraber insallah:) inş. numan yaparız bişiler artık bencede yapmalıyız abi kac gündür oynayamıyoruz..nyse yarın ins oynarız ;)
nouman_cr9 ilginin olması cok gusel keske mert de online olsaydı nyse öglenleri cok vakit bulacagız artık:):) sertac saol yorum icin;)
nouman_cr9 Orjinal Mesajı Yazan: Football Manager Kariyerinizde başarılar... :) tesekkürler muhammet;)
Mert__ Beyler gercekden cok ozur diliyorum şu 2-3 gundur online olamıorm bazı sebeblerden dolayı herkeze özür diliorum bu kariyerin cok zevkli oldugu apacık ortada ztn bu zevki sizede gecirmek istiorz takip eden herkeze tesekkurler **-- ssler bu aksamm --**
Mert__ Gol yollarında etkili olcagını dusuncegim isimler.. Bu takımı secmekdeki sebebim muhtemeldirki forvetleri cok kaliteli forvetler..(sol üst=martins,sol alt=owen,sag=alan smith)
Mert__ Yedek sol kanat oyuncusu arayıslarımı Kewell ile son buldurdum..!!(bana maliyeti cok ucuza geldi yoksa almazdım liverpoolda satılık listesindeydi ztn) sag back takviyee CASSANİ Çok çok yetenekli bir genç o HENRİ SAİVET
nouman_cr9 İSTE MANCHESTER CİTY'NİN TRANSFERLERİ!! TRANSFERLER: Mika Aaritalo Pablo Piatti Rolan Gusev Balazs Dzsudzsak Jem Karacan Cristoper Samba Andrea Russotto GÜNDEMDEKİLER: Van der Vaart Klass jan Huntelaar Jermain Defoe Kevin Doyle Alessandro Rosina