ŞOK ŞOK ŞOK... SAKARYASPOR'UN BAŞINA YURTOĞLU GETİRİLDİ...
Sakaryaspor ani bir kararla takımın başına genç teknik adam Muhammet Yurtoğlu'nu getirdi. Yönetim yaptığı açıklamada yeni teknik adamlarına güvendiklerini ve süper lige çıkacaklarına güvenlerinin tam olduğunu açıkladı. 2 yıllık kontrata imzayı atan Yurtoğlu'na bazı sorular sorduk. İşte cevapları...
Kulüple başarılı olacağınıza inanıyor musunuz?
İşimin çok zor olduğunu biliyorum. Ama ben zoru seven bir insanım. Benim azmim ve futbolcularımın azmi takımın başarısı için yeterli olacaktır.
Futbolcularınız ve kadronuz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kadrom diğer takımlara göre oldukça iyi. Futbolcularımdan Martinez'e güvenim tam. Kalemizi en iyi şekilde koruyacağına eminim.
Nasıl bir transfer yolu izleyeceksiniz?
Öncelikle transfer bütçem çok az. Bunu doğal karşılıyorum çünkü takımımın maddi sıkıntıları çok fazla. Bu nedenle futbolcu kiralamaktan başka bir yol kalmıyor. Bir kaç futbolcu ile görüşmelere başladık. Transferlerinden umutluyum. Takımın ortasaha kısmında ciddi sıkıntılar çekebiliriz. O yüzden transferde ortasahaya ağırlık vereceğim. Ama defans içinde 1-2 transfere ihtiyacım var. Yönetimle görüşüp anlaştığım futbolcuları kadroma katacağım.
Şimdilik bu kadar. İlginiz için teşekkür ederim....