Transfer Hakkında Açıklama ;
Takımda revizyona gidiyorum ve böyle bir değişime gerek duyduğumu hissettim.. Gelecek sene takımın yaş ortalaması bir hayli düşecek.. Gençleri kazanma yoluna gidip, takımı revizyona sokucam.
İbrahim Kaş'ta bu yıl Beşiktaş'ta güzel işler çıkarttı, yılın savunma oyuncusundan birisiydi..
Umarım aynı performansını devam ettirir.
Bu arada Emre Güngör her maç 11de olmasına rağmen huzursuz olduğundan ötürü ve ayrılmak istediği için takım ile ilişkisini kestim.Sözleşmesini fesh ettim.

Transfer Hakkında Açıklama ;
İbrahim Kaş transferinde dediğim gibi takım biraz revizyona gidicek ve gençleşicek bu yıl.. Mevlüt güzel işler çıkarttı Sochaux'ta.. Takımı bu yıl 54 gol attı, 18'i Mevlüt'e ait.. Mevlüt'ün performansından memnun kaldım ve umarım aynı başarıyı takımımımdada gösterecektir..
Asistanlarımdan aldığım bilgi doğrultusunda kendisiyle sözleşme imzaladık..
Ofansif anlamda biraz daha güçlendik..
Ve sırasıyla oynadığım maçlar.. Şampiyonluğu getiren maçlar.. Oldukça ilginç mücadeleler mevcut :) Maçları haber olarak eklemiyeceğim çünkü şu anda zamanım pek yok.. Kusura bakmayın en kısa zamanda telafi edicem.. ;)

Şampiyonlar Ligi'ndeki grubumuz.. Gerçekten bu yıl hem tecrübesiz hemde çok şanssızdık..

İşte bir sezonun daha sonuna geldik..Gelecek sezon daha iyi başarılar için uğraşacağız..
* Hakan Şükür Aktif Futbol Hayatını Bitiriyor !

*Sezonun En İyi Yabancı Oyuncusu ; Dudu Cearense !

*Sezonun Altın Karması..

VE LİGİN SONUNDAKİ SIRALAMA..