Eskişehirspor'un gol makinesi Coşkun Birdal, takım oyunu oynadıklarını ve gerçek Kral'ın Eskişehirspor olduğunu söyledi. Golcü futbolcu, Eskişehirspor forması altında tüm takım arkadaşları ile birlikte, bu büyük camiada şampiyonluk yaşamak istediğini tekrarladı.Ligin ilk yarısında rakip fileleri 12 kez havalandıran ve attığı 12 golle Türkiye liglerinde yaklaşık kırk takımı geride bırakan Coşkun Birdal, Elazığ maçında 2 gol daha atarak gol krallığı koltuğuna sımsıkı sarılıp iddiasını sürdürdü. Her fırsatta Eskişehir'e gelmekten mutlu olduğunu söyleyen Coşkun Birdal, Sergen Yalçın'a da övgüler yağdırarak '"Onunla iyi anlaşıyoruz. Attığım gollerin büyük kısmını ona borçluyum. Eskişehir formasıyla liglerde dördüncü şampiyonluğumu yaşamak istiyorum.'' dedi.
KRAL ES- ES
Kendisi için gol krallığının önemli olmadığını sözlerine ekleyen Coşkun Birdal, "Gerçek Kral Eskişehirspor ve büyük camiasıdır. Ben sadece üzerime düşeni yapıyorum. Takım oyunu oynuyoruz. Attığım her golde takım arkadaşlarımın büyük emeği var. Başarı he-pimizin başarısı. Hepimiz Eskişehirspor'un başarısı için ter döküyoruz. Benim için önemli olan sezon sonunda tüm camia ile birlikte Krallık tahtına oturmak ve şampiyonluk yaşamak" dedi.