Roberto Carlos´un duygulandıran ama aynı zamanda düşündürten jesti
İBB maçı öncesi yaşanan bir olayı nakletmek istiyorum.
Takımlar sahaya çıkmış ısınma hareketlerine başlamışlar. Her iki takım oyuncuları da kendi yarı sahalarında.
Lacivert Tribün´ün hemen önünde Gökhan Gönül ısınma hareketlerinde. Topla çalışıyorlar‚ karşısında ise Uğur Boral.
Stadda zaten taraftar az‚ o saatlerde ise hemen hemen boş tribünler. Saat 18‚15 civarı falan..
Lacivert Tribünden bir arkadaşımız ise kızıyla birlikte hemen yanımda‚ en öndeyiz. Tellerin orada..
Gökhan´a birkaç kez seslendi‚ "eldivenlerini istedi." Gökhan birkaç seslenmeden sonra duydu‚ döndü ve sadece baktı. Sonra işine devam etti.
Sırada Uğur Boral vardı‚ O da aynı tepkiyi verdi.
Ben‚ biraz da şaka olarak "Carlos´a seslen kesin gelir" dedim..
Carlos ta o anda orta yuvarlak içerisinde Santana ile birlikte ısınma hareketlerini sürdürüyor.
Birkaç kez seslendik hep birlikte. Carlos duydu bu sesleri. Topu bıraktı ve bize doğru bakmaya başladı. Orhan abi eliyle kızını işaret ederek "eldivenlerini getir" dedi.
Carlos bu..
Taa orta yuvarlaktan koşarak yanımıza kadar geldi ve eldivenlerini bize doğru attı. Şahsen ben şaşırdım. Bu kadarını beklemiyordum yani.
Daha sonra kulübeye doğru koştu Carlos. Muhtemelen eldiven alacaktı ancak daha sonra vazgeçti sanırım. Ama ben sonrasına dikkat etmedim. Sanırım Migros ile Fenerium Lacivert tribün köşesinde bir başka taraftara daha eldivenlerini vermiş daha sonra.
Bu olaydan sonra açıkçası ben şaşırmakla kalmadım aynı zamanda düşündüm..
Demek ki Carlos olmak için sadece futbol yeteneği yetmiyor..
Carlos´tan sonra yine aynı şekilde Maraton Alt tribünlerine aynı jesti Yasin Çakmak ta yaptı..
*Alıntı > antu.com
helal olsun carlos'a,cidden Türk futboluna çok şey katıyor ve öğretiyor.