e.delgado Orjinal Mesajı Yazan: jamespotter kale ağları ingiltere stadları gibi gergin olsa nasıl olur ayrıca kadıköy ve inönüde var mı Cok Dogru pes 2008 in en sevmedıgım yanı filelerin gergin olmaması...Onları duzeltebilirmisin gkan kardesım ???Eski peslerdeki gibi gergin olsun ısterım....
dogan_1977 Orjinal Mesajı Yazan: e.delgado Orjinal Mesajı Yazan: jamespotter kale ağları ingiltere stadları gibi gergin olsa nasıl olur ayrıca kadıköy ve inönüde var mı Cok Dogru pes 2008 in en sevmedıgım yanı filelerin gergin olmaması...Onları duzeltebilirmisin gkan kardesım ???Eski peslerdeki gibi gergin olsun ısterım.... çok güzel bir fikir ama geç olmadımı?
gkan Arkadaşlar ağları gergin olarak yapabilirim ancak şunaki programla animasyon eklenemir oyuna.Yani olursa top ağlara geldiğinde hareket etmez... Bu arada sadece Ali Sami Yen var.Diğerleri UPDATE gelecek...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: sasa1912 izmir atatürk stadı da olacak mı Belli olmaz... Bu arada arkadaşkar oyunun linklerini bu akşam 21.00-22.00 arasında bu konunun ilk sayfasında bulabilirsiniz...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: qurtulush_100 gkan abi toplam kaç mb? çok güzele benzio kota sorunum var onun için sordum:D Tüm hepsini indirirsen 252 MB..
Darkmute **O resimlerdeki taraftarların elindeki atkılar hangi img dosyasında bulunuyor(cv_1,cv_0 felan)?**
gkan Orjinal Mesajı Yazan: sasa1912 Edit dosyasını değiştirirsem kendi yaptığım oyuncular gider mi? Evet gider.Knd dosyanı yedeklemeni tavsiye ederim...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli35 virüs varsa hiç indirmeyelim bide onla uraşmayalım onu tekrar upload etsen gökhan Arkadaşlar sacma sapan konulara girmeyin gözünüzü seveyim.Tüm dosyalar temizdir.
James Sunderland Orjinal Mesajı Yazan: gkan Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli35 virüs varsa hiç indirmeyelim bide onla uraşmayalım onu tekrar upload etsen gökhan Arkadaşlar sacma sapan konulara girmeyin gözünüzü seveyim.Tüm dosyalar temizdir. Ben karşılaştığım problemi söyledim.Anti virüsümün yanıldığını tahmin etmiyorum.Kontrol etmek için aynı dosyayı 2 kere indirdim.Sonuç aynı