gkan Orjinal Mesajı Yazan: takanyerlikaya9 gkan % kaç bitti ölcez beklemekten Dediğin gibi olabilecek en kötü şey oldu ve HDD gitti.PC ne yazıkki hala gelmedi...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: turkgamer HDD Mi Yani Kurtarmaya Mı Çalışıolar Yoksa Formatmı Çekilcek? Format olsa keşke yaw :)HDD de hiç bir veri kalmamış arkadaşlar bu yamayla tekrardan uğraşırmıyım bilmiyorum bazı yedeklemeler var ancak pes2009 u beklemek en iyisi sanırım...
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: turkgamer Lütfen Gkan KArdeş Bizi Hayal Kırıklığına Uğratma Lütfen Devam Et Çalışmalara Ya. ortada devam edecek bir çalışma kalmamış, sen hala ne diyorsun!
34_34 abi ya lütfen yaparsan cok iyi olcak cünkü ben bi tsl patch'i ariyorum ama bulamiyorum ama aradim patch setup olmasi lazim cünkü ben importlamayi bilmiyorum bana bi tsl patch setup li verirseniz cok süper olcak simdiden saol
gkan Arkadaşlar sessiz sedasız oyunun büyük bir bölümünü bitirdim.1 hafta içinde çıkacak oyun.1.2 gün içinde yamayla ilgili video ve resimleri koyacam...
dogan_1977 Orjinal Mesajı Yazan: gkan Arkadaşlar sessiz sedasız oyunun büyük bir bölümünü bitirdim.1 hafta içinde çıkacak oyun.1.2 gün içinde yamayla ilgili video ve resimleri koyacam... işte bu.başka söze gerek yok.yamamıza sonunda kavuşacağız.
gkan Orjinal Mesajı Yazan: efekarahanli tam tarih verebilir misin? Hayır ama yamanın çıkış tarihini cuma günü yayınlıyabilirim...
pasa_mahmut formalar güzelde adamların niye boyunarı morarmış çokmu soğuk havalar yoksa birbirlerinimi tokatlamışlar :D :D
gkan Orjinal Mesajı Yazan: arda61 bu yama cıkmaz ben diyem size boşuna kimseleri oyalamayalım lutfen Başkalarıyla beni karıştırmamanı tavsiye ederim...
ua_boys of hell Orjinal Mesajı Yazan: gkan Orjinal Mesajı Yazan: efekarahanli tam tarih verebilir misin? Hayır ama yamanın çıkış tarihini cuma günü yayınlıyabilirim... Bugün cuma yama ne zaman çıkıyo