huseyin_gfb Arkadaşlar forumda aradım bulamadım. Gökan gönül face yapabilmiş olan yokmu. Süper face yapan arkadaşlarvar rica ediyorum. Türk ve büyük takım oyuncularına daha çok özen gösterelim. Serdar Özkan, Gökhan Gönül, Semih, Baki mercimek, Vs.
galatasarayli67 gökhan gönül ün facelik resmini çok aradım ama bulamadım.benimde yapmak istediğim bi oyuncu.eğer güzel resim olursa ben yapmayı isterim;)
orgsrv5 arkadaşlar şu faceleri oyuna nasıl eklicem cissenin facesini yükledim adam gözükmüo nasıl yapcam birisi detaylı anlatsın lütfennn
Sag0k3y Orjinal Mesajı Yazan: gs_devillica olmazmı kanka al sana gökhan gönül :) SENDE FACE KURTARAN GİBİSİN ABİ YAW :rolleyes:
erkans24 Orjinal Mesajı Yazan: gs_devillica olmazmı kanka al sana gökhan gönül Güzel olmuş. Facelerine bir göz attım.Aralarında en çok Wederson ve Kazım'ı beğendim.Bu 2 oyuncunun linkini verirmisin.
BERoKoNy arkadaşlar isterseniz bnde gökhan gönül yaması war nasıl upload edeceğimi anlatırsanız size yardım edebilirim ama sadece 3d saç resmi yüz resmi gibi cm 08 deki gibi werebilirim yani setup filan deil
BERoKoNy arkadaşlar bnm oyuna yüklediğim yamada g.gönül face i wardı.cm 08 ile saç yüz we 3D dosyalarını upload ettim belki işinize yarar.cm 08 de g.gönül kişisel ayarlarını açın oyuncu ID sini 1 yapın we face i öyle yükleyin...işte url: http://rapidshare.com/files/114386967/77-face-berkan.rar.html