Merhaba. geçen gün, uzun süredir cd almadığım dükkana gidip PES 2008 CD si aldım, üzerinde tak-çalıştır gibi şeyler de yazmıyordu. her şey normaldi yani. 2 CD halindeydi. İlk CD'yi taktım, Setup dosyası çıktı*part 1 dedi. çift tıkladım başladı yüklemeye... bir süre sonra 2. cd lazım dedi, taktım 2. yi devam dedim, devam etti... Tam o işlem bitti bir anda bir ms-dos sayfası açtı kendi kendine ve bir şeyleri yüklemeye devam etti. Ekrana baktım, data filan, dedim herhalde oyun içi parçalar yükleniyor.. Yıllardır PES oynayan biri olarak, bir kurulum işleminin bu kadar uzun sürmesine şaşırdım zira o ms-dos sayfası yaklaşık 40 dakika sürdü. ilk defa öyle bir yüklenme çeşidi gördüm fakat PES'ten hemen önce NBA 2008 i yüklerken de aynı sayfa çıkmıştı ve oyun açılmıştı.
Bu sebeple bekledim sabrettim. Oyun yüklendi fakat ne crack dosyası çıktı, ne bişey. zaten 2. cd nin içinde ne oldugunun resmini koyucam mesajın sonunda *
fakat masaüstüne
PES 2008 oyuna başla, adlı bir ikon çıktı. Aynısı NBA 2008 Oyuna Başla şeklinde çıkmıştı NBA i yüklediğimde ve ordan oyuna girmiştim. fakat PES e giremedim. yüklenme işlemi bitmesine rağmen giremedim.
Girdim yüklenme yerine C, Program Files a .. bir baktım, KONAMI diye bir dosya yok da; C:\Program Files\Game(R)TURK , şöyle bir uzantı var. Bu GAME R TURK un içinde NBA de var PES de. ikisini de buraya kurmuş kurarken.
Biliyorum çok uzun yazdım fakat bilirkişi arkadaşların görüşlerini öğrenmek istedim. ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. En iyisi sanırım CDyi geri vermek olacak ?
*