**Şansal Büyüka: "Ercan Taner'i ben göndermedim"**
Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, NTV'nin yeni kuracağı spor kanalına transfer olan eski spikerleri Ercan Taner'in, kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı.
Ercan Taner'in NTV'ye Şansal Büyüka'nın da onayıyla gittiği şeklindeki haberler, birinci ağızdan yalanlandı. Konuya ilişkin olarak bir yazılı açıklama yapan Lig TV Genel Müdürü Büyüka, Ercan Taner'in 11 Ocak Cuma günü kendisini arayarak "Abi, seni öpüyorum. Sana teşekkür ediyorum.Seninle, servisteki arkadışlarımla en ufak bir ihtilafım yok. Ama ben bir karar verdim. Gidiyorum. Hakkını helal et, zaten vedalaşmaya geleceğim" dediğini belirtti.
Büyüka, Taner'den, NTV'ye gittiğini öğrendikten sonra kendisine başarılar dilediğini belirterek, bazı internet sitelerinde çıkan haberleri, "Naklen yayınlanacak maçların başlamasına 24 saatten az bir zaman varken, hava koşullarının zorluğu nedeniyle spikerlerin bir maçtan, bir başka maça gidişinde ciddi zorluklar ve riskler yaşanırken, bir yöneticinin bir spikerine bir başka kanala gitmesi için izin vermesi nasıl düşünülebilir?" sözleriyle hem yalanladı hem eleştirdi.