arkadaşlar pes6 online oynadıgım zaman kimi zaman hile ile editli takımlarla oynayan kişilerle karşılaşıyorum ve maalesef onlara karşı cok fazla bi şansım olmuyo oyun oynarken. ben bu editli takımların haricinde ayrıca bir kişinin kendi takımı icinde bana karsı iki kişi ile mücadele ettigine cok kez şahit oldum. bunu nasıl yapabildiklerini anca yeni ögrendim. ama maalesef BUNU HANGİ CHEAT İLE YAPTIKLARINI BİLMİYORUM. BU ŞEKİLDE ONLARA KARŞI MÜCADELE ETMEKTE mac esnasında anlayacagınız üzere zor oluyor. ben oyundan zevk alamadıgım gibi bide adamların editli takımlarıyla bana karsı dalga gecmeleri ile ugrasıyorum. sinir oluyorum anlayacagınız. bana bunu hangı cheat veya hile yaptıklarını anlatacak bilgilendirecek birisinden yardım bekliyorum. normalde biz kendi pc mizde ne yapıyorsak adamalar aynısını online oynarken yapabiliyorlar bunun normalde olması online oynarken olmaması gerekiyor. bana bu konuda ltfn bilgi verirmisiniz. varsa yamaları online icin nerden nasıl indirecegimi ve ne yapmam gerektigini anlatırsanız memnun kalırım amacım sadece bu sekilde oynayanlara karsı esit sartlarda mücdele etmek inanın.