Adını buralarda fazlaca duymadığım birkaç oyuncudan bahsedeceğim.bu da tabiki ilk incelemem olacak diyebilirim. Ayrıca artısı eksisi şudur dememe de gerek yok sanırım profillerinde neler yapabildikleri görülüyor. Benim amacım haberdar olmanız.(bu oyunculardan bazılarını kariyerimde kadroda yer açmak amacıyla satmışlığım vardır, kötü oldukları düşünülmesin) Oyuncuların ücretleri hakkında birşey söylemeyeceğim zaten geçmişinde ne kadar fiyatlara alabildiğim yazıyor.
Fatih Atik ile başlayayım.

Kendisi takımda forma bulduğu her zaman iyi işler çıkartabilen bir oyuncudur. Takım büyütmek amacında olan herkese öneririm. Kanatta oynarken dahi her zaman golü düşünebilecek bir oyuncu olması (çoğu maçta orta yapsın diye beklerken kanat civarından çok tehlikeli şutlar attığı olmuştur) ve şutlarının etkili oluşu önemli birer artı diyebilirim.
Not:bu oyuncunun sezon başında sivasspor ile anlaştığını ancak transferin olmadığını medyadan duymuştum.
İkinci oyuncu Bogdan "Tomcat" Stancu

Kendisini daha önce birkaç başlıkta tanıtmıştım. Şunu söyleyeyim ever guzmandan daha da etkili bir forvet oyuncusudur. Pivot santraforun yanında çok iyi bir yardımcı forvet görevi görür. Defansı yıpratarak, gol yolları için derinlemesine koşular yapmayı sever. Utanmasam tek tek kulüpleri dolaşıp bu oyuncuyu alın diyeceğim :). İleride büyük takımlarda ismini duyarsanız şaşırmayın.
Veli Kavlak

Bu oyuncunun devre arasında Hertha BSC ile transfer dedikodularının çıktığını duymuşsunuzdur sanırım. Kendisi Avusturya futbolunun dünyaya sunduğu gurbetçi oyuncularımızdan biridir (kendisi avusturya adına oynamayı uygun görmüştür, saygı duyarız). Burada gözükmüyor ancak ben 650bin euro fiyata takıma katmıştım. Artık kendisi yedeklik için fazlaca iyi bir oyuncu olduğu için takımda daha fazla tutamadım.
Maximiliano Oliva

Oliva gelecek vadeden çok yetenekli bir genç defans oyuncusudur. Her zaman olduğu gibi Arjantin piyasasından ucuza alınabilecek oyunculardan biri. Çok fazla kaprisli bir oyuncu değildir. Esas olarak defansın solunda oynar, ancak göbekte de oynama özelliği var. "sıkı markaj yapmayı sever" özelliği ise beni kendisine çeken bir diğer özellik.
Jem Karacan

Cem (demek istiyorum :)) orta saha için biçilmiş kaftandır. Zaten size verdiğim resimde özellikleri ve hareket tercihlerinden anlaşılacağı gibi orta sahayı çekip çeviren bir oyuncudur. Verdiği ara paslar forvetleri kesinlikle pozisyona sokuyor. Umarım gerçekte de böyledir, çünkü böyle bir orta saha oyuncusuna gerçekten ihtiyacımız var.
Son oyuncu da Erdem Çağrı

Kendisi de malesef Danimarkada yetiştiği için Danimarka adına futbol oynamayı düşünmüş olan bir gurbetçi oyuncumuzdur(gerçi gurbetçi demek ne kadar doğru, orada doğmuş büymüş neyin gurbeti :)) takımında araştırma yaptım Kophenhag takımında da forma giyen genç bir yetenek. Kendisini birkaç sene takibe almama rağmen fiyatında herhangi bir yükselme olmadı. 50bin euroya kadronuza katabileceğiniz bir oyuncu. Alıp sabretmekte fayda var. Faydasını profilinden görebilirsiniz ;)
Not:Erdem Çağrı'nın özel antrenmanı Arshavin tarafından verilmiştir.başta yoktu bu özel hareketler.
Şimdilik bu kadar.