AlpHERO Arkadaşlar aynı konuyu pes 05 te de açmıştım fakat şu anda ilgi buraya yönelik sanırım. Pes 08 datasını birebir(oyuncu yüzleri,özellikleri vs. vs.) şeklinde pes 05 e kopyalamak mümkün mü ? Bunun üzerine çalışmalar yapabilecek biri war mı ?Gülünç gelse de hala pes 5 oynayan birçok insan war ve böyle bir çalışma çok ilgi görür diye düşünüyorum
AlpHERO pes 5 te settings bölümünde convert data şeklinde bişi wardı pes 4 datasını aktarabiliyodun 5 e. Ben böyle birşeyin mümkün olduğunu düşünüyorum fakat biraz uğraşmak lazım.
bulkane Hayır arkadaşım mümkün değil. PES 2008 in data dosyaları ile önceki serilerinki çok farklı.Ayrıca oyun yapısı da .ok farklı. Hadi desen PES6 dan PES5 e tamam olabilir belki birşey diyemem ona. Ama PES2008 den PES5 e olması mümkün değil.
AlpHERO Mesajımı düzeltip şöyle diyorum bu konu üzerine çalışmalar yapabilecek biri warsa onunla irtibata geçmek istiyorum. Onun haricinde bu konuyu açmamdaki amaç yapılıp yapılamayacağını tartışmaya açmak değildi. O yüzden bana mümkün değil demek için konuya cevap yazmayın. Sonuçta ben de pes oynuyorum ve bazı şeylerin farkındayım. Eğer scripting veya yama konusunda biraz daha bilgili olsaydım bunu yapabileceğime inanıyorum. Fakat bilgili birinin yardımını istiyorum bu konuda. O yüzden konuya mümkün değil şeklinde cevap atmaktansa hiç atmayın.
AlpHERO Ve şu ana kadar sadece üyeler cevap yazmış moderatorler veya yama yapımcılarından ses yok henüz.