C.Ronaldo10 http://www.filefactory.com/file/178c92/ Yukarıdaki Linkten Kanal D ScoreBoardı İndirebilirsiniz ScoreBoardın Yapımı Bana Aittir Biraz Hatası Var Ama Çok Az Onun Dışında Gayet İyi Çalışıyor;) Ve Şimdide Resim:)
C.Ronaldo10 1-Afs Veya GGS Fark Etmez 2-Ss Koydum Ama Olmamış Heralde Onu Düzelticem 3-Flood Yapma Ceza Alırsın
kaanylc yama oluyor ama sadece unnamed_863 de bi sorun var galiba veya bende star tv vardı ondan mı kaynaklanıyordur
uurture **İyi çalışma olmuş fakat logo'yu büyült scoreboard'ı iyi ortala takım amblemleri yerine isimlerini yazmayı dene...**
EBA79 Orjinal Mesajı Yazan: Alexander İyi çalışma olmuş fakat logo'yu büyült scoreboard'ı iyi ortala takım amblemleri yerine isimlerini yazmayı dene... katılıyorum
serhat3388 Orjinal Mesajı Yazan: EBA79 Orjinal Mesajı Yazan: Alexander İyi çalışma olmuş fakat logo'yu büyült scoreboard'ı iyi ortala takım amblemleri yerine isimlerini yazmayı dene... katılıyorum bende katılıyorum :)
C.Ronaldo10 **Alexender EBA79 Serhat Arkadaşlarım Sizlere Bende Katılıyorum Ama Bu Daha İlk Çalışmam Daha Sonra Daha İyisini Yaparım Buarada Yorumlar İçin Saolun Arkadaşlar:) **
uurture Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo10 Alexender EBA79 Serhat Arkadaşlarım Sizlere Bende Katılıyorum Ama Bu Daha İlk Çalışmam Daha Sonra Daha İyisini Yaparım Buarada Yorumlar İçin Saolun Arkadaşlar:) Scoreboard'ı Lig tv scoreboard yamasına göre yapmışsın galiba baktım logoyu istediğin kadar büyültmeye çalış aynı kalır başka bir scoreboard üstüne yapmayı dene istersen...
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: Alexander Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo10 Alexender EBA79 Serhat Arkadaşlarım Sizlere Bende Katılıyorum Ama Bu Daha İlk Çalışmam Daha Sonra Daha İyisini Yaparım Buarada Yorumlar İçin Saolun Arkadaşlar:) Scoreboard'ı Lig tv scoreboard yamasına göre yapmışsın galiba baktım logoyu istediğin kadar büyültmeye çalış aynı kalır başka bir scoreboard üstüne yapmayı dene istersen... Başka Bir Scoreboard Aradım Ama Buna Uygun Bulamadım:(
uurture Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: Alexander Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo10 Alexender EBA79 Serhat Arkadaşlarım Sizlere Bende Katılıyorum Ama Bu Daha İlk Çalışmam Daha Sonra Daha İyisini Yaparım Buarada Yorumlar İçin Saolun Arkadaşlar:) Scoreboard'ı Lig tv scoreboard yamasına göre yapmışsın galiba baktım logoyu istediğin kadar büyültmeye çalış aynı kalır başka bir scoreboard üstüne yapmayı dene istersen... Başka Bir Scoreboard Aradım Ama Buna Uygun Bulamadım:( İstersen mesela Epl scoreboard indir bi tane gene misc_50 dosyasını kendi dosyalarınla değiştir tümden değil sadece logo ve scoreboard resmini 863.bin i pes editor ile aç 3 ü kısımda var logo ve scoreboard nerde olsun diye orda orantıyı doğru hesapla 1 ve 2. bölümdede aynısını yap bide öyle dene...
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: Alexander İstersen mesela Epl scoreboard indir bi tane gene misc_50 dosyasını kendi dosyalarınla değiştir tümden değil sadece logo ve scoreboard resmini 863.bin i pes editor ile aç 3 ü kısımda var logo ve scoreboard nerde olsun diye orda orantıyı doğru hesapla 1 ve 2. bölümdede aynısını yap bide öyle dene... Pes Editör Çok Karışık:(