Hqmi Sakatlardan sıkılınca geniş kadro tuttum ama bu kadro baya geniş oldu.Sizce nasıl kadro kurim,taktik,satılacaklar,kiralanacaklar vb... yardımlarınız gerekiyor.
TuNdRaLoWeR ne demek ne biçim iş bu adam kiraya yolluyo bi kaç sene sonra türk olarak geri dönüo fm farkıda burda kendini belli edio:) hami kadron çok geniş:D ama kiralığa yollaman lazım listede olanları o bi kesin kimse istemiosa yolla kardeş takımaa:):)
nouman_cr9 walla bzimde kafamız karıstı hami:confused: bu kadroyla bence takımda cok mutsuz olur dikkat et sadece diyecegm forwet arkasındaki ikili lulinha-piatti olsun bence;)
_Mokoena_ Tolga Ferhat - Erdinç - Eduardo - Cahais Serkan Yattara------------Gökdeniz Piatti - Lulinha Tevfik Bence ;)
Hqmi bounatte'nın çok talibi çıktı ama yine kiraya gönderdim.piattininde çok talibi var.1 sezon geçirdi.peşinde arsenal barcelona var.ama satmıyorum.zeefuik ve ever guzman kimse istemedi bende kardeş yabancı kulübe kiralık gönderdim.
tosba91 hocam çok fazla oyuncun var bence kirala elde olanlarla oyna sonra takımda parlayanları ii bi fiyata sat sonra loandan gelenleri oynat ve sattıklarınla eksikleri doldur...tecrübeli 2-3 oyuncu alırsan iş tamamdır yani kiralayacağın oyuncularda harika aslında..
Hqmi ama aldığım oyuncular ilerde olan kariyerime baktığımda çok büyük takımlara gitmişler.(örn;tevfik köse,eduardo,esparza,andreada,agouda)
RetRo_80 Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren ne demek ne biçim iş bu adam kiraya yolluyo bi kaç sene sonra türk olarak geri dönüo fm farkıda burda kendini belli edio:) hami kadron çok geniş:D ama kiralığa yollaman lazım listede olanları o bi kesin kimse istemiosa yolla kardeş takımaa:):) hocam maalesef sende fazla bilmiyosun adam kiraya gönderdiği adamalrı yabancı akrdeş takıma göndermiş yani adamalr türkleşemeyecek çünkü hangi takımda oynadıysa o ligin milliyetine 5 sene bitiminde geçiyor yani epey bi zaman gerekir bu kadar çok forvet oyuncusunun bulunduğu yerde de huzursuzluk çıkar birkaç tanesi takımdan ayrılmak ister iyi oynamaz ben söyliyim