tanerutlu bu yama sayesinde oyun artık türkçe tebriklerinizi bekliyorum yamayı indirin kurulum içinde anlatılıyo rar şifresi (baytar) msjlarınızı ve tebriklerinizi bekliyorum kuramayan olursa yardımcı olurum
sakincalim sadece menulerin turkce olmadigindan eminmisin network bilgileri falanda turkcemi 10 dosyayida teker teker turkcelestirdinmi? cunku bende yapiorum su an 4.dosyadayim ve bnm turkce calismam tamamen profesyonel 1 tane bile kelime oyunda turkce olmayacak bicimde olacak.
tanerutlu Orjinal Mesajı Yazan: sakincalim sadece menulerin turkce olmadigindan eminmisin network bilgileri falanda turkcemi 10 dosyayida teker teker turkcelestirdinmi? cunku bende yapiorum su an 4.dosyadayim ve bnm turkce calismam tamamen profesyonel 1 tane bile kelime oyunda turkce olmayacak bicimde olacak. birkaç yer harici değil ama oralarıda pek gerekmeyen noktalar hiç önemli değil yani herkez anlayabilir oraları
sakincalim biraz once actim baktim biraz falan diil baya baya bazi yerleri turkce degil,yani %95 falan diil %60 falan ancak,ayrica kelime turkcelestirmesi demek turkceye cevirmek degildir onemli olan cumleyi turkce haline duzgun olarak cevirebilmektir,yinede saolun ben %100 turkce yapmak icin calisiorum ve bunu yapmak hicte kolay degil dedigim gibi 2-3 hafta icinde hazir olacak insallah..
tanerutlu Orjinal Mesajı Yazan: sakincalim sadece menulerin turkce olmadigindan eminmisin network bilgileri falanda turkcemi 10 dosyayida teker teker turkcelestirdinmi? cunku bende yapiorum su an 4.dosyadayim ve bnm turkce calismam tamamen profesyonel 1 tane bile kelime oyunda turkce olmayacak bicimde olacak [/QUO kardeş kusura bakma ama bende en az senin kadar nasıl yama yapılacağını biliyorum benim yamama çok basit bir işmiş gibi küçümsemişsin ayıp etmişsin yani ayrıca bide lugat patlatmışsın yok %60 türkçe olmuş falan diye bu yamayı herkez indirsin ve bakalım senden başka bu şekilde konuşan olucakmı ben başka bişey demiyorum her kezin görüşü kendine emeyğe saygı herşeyden önce gelir tanerutlu Orjinal Mesajı Yazan: sakincalim biraz once actim baktim biraz falan diil baya baya bazi yerleri turkce degil,yani %95 falan diil %60 falan ancak,ayrica kelime turkcelestirmesi demek turkceye cevirmek degildir onemli olan cumleyi turkce haline duzgun olarak cevirebilmektir,yinede saolun ben %100 turkce yapmak icin calisiorum ve bunu yapmak hicte kolay degil dedigim gibi 2-3 hafta icinde hazir olacak insallah.. bişey diyim sana 2-3 hafta demişsin yamanın çıkması için ama fazla derinlere dalma istersen.ayrıca %60 demişsin benim yamama ama yüzdelerle aran yok galiba senin bu yamayı indiren çok olucak ama kimse senin gibi cevap yazmıycak kardeş çünkü herkez memnun kalacak ben gerekli yerlerle uğraştım oyun oynamak için bukadaru yeterli ayırıca bı yama %95 değilse bu siteden üyeliğimi iptal edicem ok emeğe biraz saygı tanerutlu hayret bişey ya ne insanlar var: beyler yamayı indirin ve rahat rahat oynayın ozankaraman arkadaşlar burası kavga arenası değil kavga etcekseniz yeri forum olmasın bu arada yama fena değil belki %95 değil ama % 85 %90 rahat var. tanerutlu bundaqn sonra çalışmalarımı kimseyle paylaşmıycam zaten :) sakincalim ya tamam kardes senle tartiscak halim yok herkes indirir gorur.yani nolur yayinla dicek halim yok sen bilirsin ozankaraman ya arkadaşlar lütfen forumu colleziuma döndürmeyelim ya özel mesajda birbirinize dalın ama burada olmasın lütfen siteyi kirletiyosunuz eminim adminler görünce çok sinirlenir nactumu2 sağol dostum paylaşımın için .... :) SPIDERMAN_SEKERCI :( KAVGA ETMİN BEBELER TuNdRaLoWeR Eyvallah kardeş tanerutlu ne demek çalışmalara devam mirtcan güzel çalışma emeğe saygı mirtcan güzel çalışma emeğe saygı mirtcan güzel çalışma emeğe saygı reggea **niye kardesım bırak sen yap paylasta herkesın gorusu kendıne ona gore guzel olmayabılır bana gore mukemmel olabılır sen yamanı yap ve paylas ;) :) ** Sonraki Sayfa »
tanerutlu Orjinal Mesajı Yazan: sakincalim biraz once actim baktim biraz falan diil baya baya bazi yerleri turkce degil,yani %95 falan diil %60 falan ancak,ayrica kelime turkcelestirmesi demek turkceye cevirmek degildir onemli olan cumleyi turkce haline duzgun olarak cevirebilmektir,yinede saolun ben %100 turkce yapmak icin calisiorum ve bunu yapmak hicte kolay degil dedigim gibi 2-3 hafta icinde hazir olacak insallah.. bişey diyim sana 2-3 hafta demişsin yamanın çıkması için ama fazla derinlere dalma istersen.ayrıca %60 demişsin benim yamama ama yüzdelerle aran yok galiba senin bu yamayı indiren çok olucak ama kimse senin gibi cevap yazmıycak kardeş çünkü herkez memnun kalacak ben gerekli yerlerle uğraştım oyun oynamak için bukadaru yeterli ayırıca bı yama %95 değilse bu siteden üyeliğimi iptal edicem ok emeğe biraz saygı
ozankaraman arkadaşlar burası kavga arenası değil kavga etcekseniz yeri forum olmasın bu arada yama fena değil belki %95 değil ama % 85 %90 rahat var.
sakincalim ya tamam kardes senle tartiscak halim yok herkes indirir gorur.yani nolur yayinla dicek halim yok sen bilirsin
ozankaraman ya arkadaşlar lütfen forumu colleziuma döndürmeyelim ya özel mesajda birbirinize dalın ama burada olmasın lütfen siteyi kirletiyosunuz eminim adminler görünce çok sinirlenir
reggea **niye kardesım bırak sen yap paylasta herkesın gorusu kendıne ona gore guzel olmayabılır bana gore mukemmel olabılır sen yamanı yap ve paylas ;) :) **