himan NOT: ALINTI ve kırmızı fontun altında beyaz var görünmeyebilir bir de nasıl eklendiğini biri anlatırsa ii olur...
maradona10 http://rapidshare.de/files/38176151/Fonts_and_Numbers.rar.html bunu indirin, listede GS ve tüm takimlarin FONT ve NUMBER numaralari yazili, GGS ile üzerine cekeceksiniz, ayni forma olayi gibi, ama genelde 3 veya 4 numara oluyor hepsinin üzerine cekiyoruz, harflerdede aynisi.
pescimert abi sen şu resimdeki formayı upload edebilirmsin arkası sarı olan uefa da giyilen parçalıyı?
merteryalvac arkadaşlar ben harfleri yaptım ama rakamları yapamıyorm 'Opps... texture has not been inseted' şeklinde bi uyarı mesajı gelio ne yapmam gerekio?
merteryalvac maradona10 kardeş yukarı daki forma formlarda varmı bilmiyorum yoksa eğer verebilirmisin o formayı?
maradona10 import a file over this one yapmayacaksin! üzerine cek, file open de, cikan numaralari alttaki numaralarin üzerine cek (forma gibi)
maradona10 arkadaslar numarayi söyle yapiyoruz, File Open/GS numarasini seciyoruz/sari olan yeri asagiya üzerine kopyaliyoruz harfleride aynen , cv_0img'de 2823'de üzerine cekiyoruz, file open dedikten sonra!
merteryalvac dostum resimli anlatımın için çok teşekkür ederim.bak orada ki numaraların hepsine teker teker çekip atcaz ya bunu hepsinde oluyo ancak ilk baştaki numaralara atınca o hatayı verio.Yrıca forma içinde teşekkürler
EmreCan58 Orjinal Mesajı Yazan: merteryalvac dostum resimli anlatımın için çok teşekkür ederim.bak orada ki numaraların hepsine teker teker çekip atcaz ya bunu hepsinde oluyo ancak ilk baştaki numaralara atınca o hatayı verio.Yrıca forma içinde teşekkürler aynen vallaha:(
EmreCan58 Orjinal Mesajı Yazan: maradona10 sag tus (change color depth) 8mbit yapmayi deneyin? olmuyor kardes
merteryalvac ya arkadaşlar yapabilenler dosyaları export yapıp bize verebilirmi ? ben yapamadım da kafyı yiyeceğim yaa