_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Orjinal Mesajı Yazan: AFC Ajax Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Gören de bişey var zannedecek. Nası yani?:S Hani konu da yoğunluk var ya ondan dedim. Zaten bişey var... Cemil Abi'nin kapanışı yeterli bi "şey" değil mi beklemek için ;)
Ronaldinho 80 Orjinal Mesajı Yazan: MeTe_Chelsea FC topluca banlancaz şimdi :D:D:D Bugün esprilerinle iyi zaman geçirdim..
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: AFC Ajax Ben kaçtım. Sınavım var. Sonra bakarım:D:D Biraz daha beklesen iyi olur yoksa 50 sayfa okumak zorun da kalırsın.
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: AFC Ajax Ben kaçtım. Sınavım var. Sonra bakarım:D:D Gitme Sertaç Abi.Biraz daha bekliyek:) Burasıda online chat ortamı oldu..Harbiden banlanıcaz..
Bedevi Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Mete biraz daha espri yaparmısın.:) cemil abi saolsun ağlanacak halimize gülüyoz :p :D:D:D
Bedevi Orjinal Mesajı Yazan: buraklk İnş banlanmayız.:) olanla ölenden kaçılmaz gibi bir söz vardı aynen o duruma geldik biri sayesinde :p
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: MeTe_Chelsea FC Orjinal Mesajı Yazan: buraklk İnş banlanmayız.:) olanla ölenden kaçılmaz gibi bir söz vardı aynen o duruma geldik biri sayesinde :p Adı Cemil kaya mıydı.:)