Cristiano_7_17 abi hakli olabilirsin... ama hala takip edenleri yani bizleri uzme lutfen cook SUPER bitirmeni isterim hele hele Man u'da ben 4-5 gundur evden uzaktim "Leicester'e" dayilarima gitmistim ama donunce kaldigim yerden okudum... kariyerin devami super... bir 4lu bekliyoruz senden bu arada sezonu bitirince hemen kapatma avrupa super kupa finali var oda hazirlik doneneminin ortalarinda bir yerde olmasi lazim ;) insllah unutmamisindir :D
Cemil KAYA **arkadaşlar herkezden özür dilerim haklısınız yasin in dediği gibi herkezin sınavı falan var ben galiba bencillik yaptım biraz HERKEZDEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM BENCİL DAVRANDIĞIM İÇİN**
White Albatros **abi hemen şu başlığı değiştir yaa seni asla unuturmuyuz babamızsın yaa milletin sınavı filan var oyüzden had ibe abi bitmesin**
_Mokoena_ Cemil Abi foruma giren yok bu zamanlarda Yasin'in de dediği gibi. Ortak kariyere de az ilgi biliyosun... 1 hafta sonra çözülür her şey...
Hqmi Cemil Abi şu OKS yaklaşdı diye kariyere bakmadık diye kızma.Şu 1 hafta sonra kariyerini takip edicem.Mütfiş finali heyecanla bekliyorum:)
Bedevi **sınav muhabbeti yüzünden millet bakamıyor yoksa vazgeçilmez burası ;) iyi maçlar var başarılar abi ;)sürprizi de unutmuş değiliz bekliyoruz hala :D**
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: MeTe_Chelsea FC sınav muhabbeti yüzünden millet bakamıyor yoksa vazgeçilmez burası ;) iyi maçlar var başarılar abi ;)sürprizi de unutmuş değiliz bekliyoruz hala :D bende unutmadım mete belki çok buyuk süpriz olmaz ama bence çok güzel bir şey olacak
Bedevi **abi ben de finallere çalışmaya yeni ara verdim şöyle bir bakayım dedim :p yoksa bakmayacaktım bu 180 sayfalık sıkıcı kariyere :p:p :D:D**
Cemil KAYA BARCLAYS PREMİER LEAGUE 35. HAFTA BARCLAYS PREMİER LEAGUE 36. HAFTA BARCLAYS PREMİER LEAGUE 37. HAFTA BARCLAYS PREMİER LEAGUE 38. HAFTA
Cemil KAYA mete lig benım için o maçtan önce bitmişti zaten :D:D:D:D ligde son durum ve bu seneki 3. kupa Carling Cup, Barclays Premier Lig ve en son olarak FA Cup sırada CL var
Cemil KAYA EUROPAN CHAMPİONS LEAGUE FINAL Ve Kaya kariyerinin son CL kupa finalinde kendi Ülkesinde Türkiye de İstanbul İkitelli de Atatürk olimpiyat Stadında Fark Atarak Kupayı Kaldırdı ve artık burda nokta koyma zamanı kariyerim hepinizin huzurunda son bulmuştur