Orjinal Mesajı Yazan: Polat Alemdar
Abi bu kariyer kaç sayfa olursa olsun bir efsane, sayfa sayısı çokta önemli değil bence.:)
munammet benımde hoşuma giden bır karıyer oldu daha evvel açmıştım bir tane ama çok ılgı bulamadığım için 7 sayfada pes etmıştım bu sefer 172 sayfa oldu belkıde 185 olacak çok guzel bır karıyer yaşadık bu kariyere yakışır bir son hazırlamaya çalışacağım kariyerın en sonunda herkezi şaşırtacak süpriz planım var merak eden olursa bekleyıp görecek :D:D:D
Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano_7_17
abi herseyi aldin ama su dunya kupasini alsana bir takimla mesala Turkiyeyle :) ben arjantinle aldim :)
evet haklısın aslında sezon başında fransa ile anlaşacaktım onlarda benı beğenmedi başka hoca aldı takımın başına

şampiyonlar liginde ilk 3 maçımızı kayıpsız geçtık 9 puanla lider çıktığımız maçtan 10 puan olarak ayrıldık ve guruptan çıktık nice kalemize yaklamaşamadı bile ama bızde gol atamadık

işte gurup B puan durumu bu şekilde 4 hafta sonunda

CL den aldığımız bu moralle ligde everton karşımıza geçti ilk dakıkalarda geri düşsekte mücadeleyi bırakmadan maçı farklı kazanmayı bildik

ve şampiyonlar liginde artık rahatız guruptan çıktık ve son maçlarımızı oynuyoruz twente nın uefa umutlarını alt üst ettik

ligde bızım için zor geçmemesi gereken bir maçtı ama biraz da olsa zorlandık gibi geldi bana olsun önemli olan 3 puan