Cemil KAYA KAYA VAKİT GEÇİRMEDEN İSTİFA ETTİ ama galatasaray şuan için yeni bir iş başvurusu kabul etmiyor onun için bekliyorum olmazsa yani Galatasaray da başlayamassam mecbur emekli olmak zorundayım
Ottoman Olsun Cemil Abi.Sen bastır alırlar seni merak etme.İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara:p
yasinmutti Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA merhaba arkadaşlar Türkiye, italya, ingiltere, ispanya ve almanya yı seçtiğim kariyerime GALATASARY la başlıyorum bende sizlerle beraber nerede son bulacağımı göreceğim Amacım ingiltere de Man Utd kariyerime son vermek. abı gs olmazsa man utd olabılırmı?
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA merhaba arkadaşlar Türkiye, italya, ingiltere, ispanya ve almanya yı seçtiğim kariyerime GALATASARY la başlıyorum bende sizlerle beraber nerede son bulacağımı göreceğim Amacım ingiltere de Man Utd kariyerime son vermek. abı gs olmazsa man utd olabılırmı? ben onu unutmuştum yasin iyiki hatırlattın GS de tekrar görev alamıyorum galiba temmuz ayına geldık ses seda yok boyle goderse manu ya giderim bende
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: adezottis Cemil ufaklık için tekrar tebrikler,inşallah GS olur sağol ömer Allah Razı olsuninşallah olur GalataSaray çok istiyorum ama kısmet
Cemil KAYA Galatasaray iş başvurumu kabul etmedi ve Löw ile anlaştı Çok pişman olacaklar bu kararı aldıkları için başkan sinan beceren bu karardan sonra başını taşlara vuracak ama nafile dünya klasmanında 5. sırada olan menejeri kabul etmemek ne demek anlayacak ve man utd hemen benımle anlaşarak en doğru kararı verdi eeee akıllı adamlar tabiki
Venom Galatasaray çok şey kaybedecek... Daha hayırlısı oldu. Kariyerin bitmediği için de sevindim ayrıca:p
Ottoman Abi tebrik ederim.Ben onları düşünerek devam et dedim;onlar kaşınmış:pTekrar başarılar abi.Bu sefer alma be CL'yi:p
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano Ronaldo Galatasaray çok şey kaybedecek... Daha hayırlısı oldu. Kariyerin bitmediği için de sevindim ayrıca:p sağol yasin elbette onlar kaybedecek :D:D:D Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Abi tebrik ederim.Ben onları düşünerek devam et dedim;onlar kaşınmış:pTekrar başarılar abi.Bu sefer alma be CL'yi:p :D:D:D tarık bu sefer almadık kupa bırakmayacağım inat olsun diye hemde oğlum Mehmet için :p ;)
adezottis *Galatasaray olmamasına üzüldüm ama onlar kaybetmişler dostum,başarılar dicem ama zaten başarı ortada*
Canerati10 Cemil oğlun olmuş kaçırmışım netim olmadığı günlerde,allah analı babalı,hayırlı bir evlat nasip etsin.adını mehmet koymuşsun,Mehmetçiğin mehmetçik gibi yürekli olsun inşallah. kariyerine devam ettiğin için başarılarının devamını diliyorum.
Cristiano_7_17 abi kac gundur cezaliydim :( takip ettim ama yazamadim... Guzel oglun sana ve annesine hayirli olmasi dilegiyle bu arada benim takima gitmisin :D insallah guzel bitirirsin :) bu arada Ronaldo'yu satmislarmi?
Hqmi Kadro ve Taktiğin Belli mi? Ronaldo'yu satmışlar mı? Gs kendi kaybetmiş. Manchester'a giderek iyi bir iş yapmışsın Ayrıca İmza,avatar değiştirme vakti değil mi?:P