Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: _Mokoena_ Karara çok sevindim. Böyle efsane bir kariyer bbu kadar erken bitmemeliydi. 200'üncü sayfaya az kalmışken:D sağol sertaç bu kariyeri efsaneleştiren sizlersiniz hepimiziz :D:D:D
Ottoman Cemil Kaya Bitiriyor SOn yıllarda dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Cemil Kaya HS' de şampiyonluğun kesinleşmesi sonucu Galatasaray'la görüşmelere başladı.Cemil Kaya objektiflere böyle poz verirken GS'ye gideceğini bir kere daha gösterdi.
Cemil KAYA basın sözcüm tarık YAZICI gerekli açıklamayı herzamanki gibi yaptı ve artık ülkeme dönüp ülke futboluna yenı başarılar kazandırmam gerektiğini SCN aracılıpı ile tüm dünya ya duyurdu 30. HAFTA MAÇI 31. HAFTA MAÇI
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Çok az kaldı çok az...:) son 3 maç kaldı ama oyunu oynayabilicekmiyim bilmiyorum çünkü eşim bugün doğum yapıyor yeni bir GALATASARAY lı dünyaya geliyor :D:D:D:D:D
eLanvitaL OO Cemil baba diyelim bundan sonra o zaman :D Şaka bir yana allah bağışlasın . Galatasaray'a yeni bir taraftar katılıyor .
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Çok az kaldı çok az...:) son 3 maç kaldı ama oyunu oynayabilicekmiyim bilmiyorum çünkü eşim bugün doğum yapıyor yeni bir GALATASARAY lı dünyaya geliyor :D:D:D:D:D Tebrik ederim Cemil Abi.Önce Hakan Balta sonra sen:p Allah analı bablı büyütsün.İnşallah huzurlu ve mutlu bir ömür sürer.Adını ne koycaksınız.
OziLy Vay abi bu da 3.çocuk oluyor galba değil mi?Sen 2 çocukla bir ara zor giriyordun 3.sü ile nasıl baş edecen:D:D
Venom Umarım her şeyden önce sağlıklı bir doğum olur ve sağlıklı küçük bir Galatasaraylı dünyaya gelir. Gelişmeleri bekliyoruz Cemil Abi.
_Mokoena_ *Cemil Abi hayırlı olsun. Allah bağışlasın, analı babalı büyüsün inşAllah... Bu sanırım bu akşam oynıyamicaz demek ama önemli değil önümüzde günler var;) Küçük Galatasaray'lı yeğenimize de hoşgeldin diyoruz... İsim ne olcak abi?:D*
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: BarnETTa44 Orjinal Mesajı Yazan: atomant92 allah analı babalı büyütsün cemil abi:) Boş mesaj atmak yasak!
Midd Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Orjinal Mesajı Yazan: BarnETTa44 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: atomant92 allah analı babalı büyütsün cemil abi:) Boş mesaj atmak yasak! yasaksa kusura bakma !