Orjinal Mesajı Yazan: _Nilmar_
Bekliyoruz ssleri;)
şükrü ss ler gelecek ama sende hep ss leri bekliyoruz diye bana baskı yapıyorsun kardeşim değişlik yorumlarına ve eleştirilerine de açığım bekliyorum
Orjinal Mesajı Yazan: aziiiiz
kariyerin hepsini okudum çok süper aldığın adriano sana atmış golunü bkliyouz ssleri başarılar
kariyerin tamamına vakit ayırığ okuyabı8ldıysen tebrik etmekten başka elımden bırşey gelmez açıkcası ben olsam okuyamam ama bazen başlıyorum baştan okuyım dıye 20. sayfada işim çıkıyor veya başka bırsey oluyor devamını getiremıyorum
Orjinal Mesajı Yazan: MeTe_Chelsea FC
Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Wolborq
abi kariyerini baştan sona okurdum ama 144 sayfada okunmazki..genede helal olsun abi başarılar
bencede 145 sayfa okunmaz hiç deneme :D:D:D ama artık bundan sonrasını okursun sende beraber hem yazarız hemde okuruz sağol kardeşim :D:D
okunur abi kendimden biliyorum :D
hehe :D:D:D sen okursun mete
Orjinal Mesajı Yazan: thetitans
145 diil 445 sayfa olsada okunur müptelası oldum kendimi fm oynuo sanıodum harikasın abi..
sağol kardeşim ilk okumada bunu sana hissettirebıldıysek bu kariyerdeki yorum yazan herkezin bunda bır payı var ve bu konu hepimizin konusu olmuştur artık teşekkürler senın neznınde emeği gecen herkeze teşekkür ederim
Orjinal Mesajı Yazan: sLaDc_10
Baya iyi gidiyosun Cemil Abi.Tebrikler.
tarık almanya gercekten kolay bır lıg sende ıyı bılırsın ama avrupada işim gördüğün gibi çok zor
Orjinal Mesajı Yazan: R10_HUSO
Çok iyi gidiyorsun,,, tebrikler.
teşekkürler..
Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano_7_17
wallahi diyecek birsey bularmiyorum hele adrianonun golune heheh en iyisi sen git bir souguk su ic ustune :D basarilarin devamina.......:circle:
valla adriano yaktı bizi kardeşim ya ama ben boyle bır şey rüyamda görsem inanmazdım :D:D:D