Arkadaşlar benim Geforce 4MX ekran kartım var ama Fifa 2008'i kötü bir görüntüde olsa da oynayabiliyorum.Oyunun görüntüleri :
Açılış Ekranı

Menü

Maça Giriş

Taktik Ekranı

Oyuncular

Maçtan Bir Görüntü

Eğer sadece maç yapcam,buna da razıyım diyorsanız bu şekilde oynamak için şu adımları uygulayın :
1-Buradan 3D Analyze isimli programı indirin.
2-İçindeki dosyayı açın ve bir klasör oluşturup onun içine çıkartın.
3-Çıkarılan klasördeki "3DAnalyze" adlı dosyayı açın.
4-Soldaki "SELECT" tuşuna basın ve C\Program Files\EA Sports\FIFA 08 içindeki "FIFA08" dosyasını seçin.
5-Resimde işaretli olan yerleri işaretleyin(fazladan işaretleme olabilir ama zararı yok).

6-Ayarları yaptıktan sonra soldaki "RUN" tuşuna basın.
7-Oyuna girdikten sonra ilk önce dil seçim ekranı gelcek.Burda "Enter" diyin.Sonra zaten "Enter" demeniz gereken yerleri anlarsınız.
8-Sonunda menü ekranı gelecek.Ordan ne yapacağınızı seçersiniz.(En üstteki maça giriş)
NOT : Pes 2008 için oyun sırasında alta atıp .bat olarak kaydedip ona tıklayarak oyuna girebiliyorduk.Ama sadece ben de mi oldu yoksa herkes de mi olur bilmiyorum oyun sırasında program donduğu için kaydedilemiyor.Oyundan çıktıktan sonra kaydedince de bende çalışmadı ama belki sizde çalışır.Bir deneyin.Siz de de çalışmazsa her seferinde "SELECT"ten FIFA08 dosyasını seçip "RUN" tuşuna basmanız gerekir(ayarlar aynı şekilde kalır.yani her seferinde ayarları yapmanız gerekmez.)
Görüntüyü çoğu kişinin beğenmiyeceğinden eminim,zaten ben de beğenmiyorum ama hiç yoktan iyidir. ;)