ben omer selam bana lütfen birisi creation master 08,o'edit,ea graphics editör kullanımını resimli yada resimsiz anlatırsa seviçten havalara uçarımşimdiden sğolun bybybyby
ROBERTO.CARLOS **cretin masterla oyuna forma takım fln ekliyon diğerlerini bilmiyom ama cretion master gir files fifa 2008 de biraz bekle yukarıda sponsor maneger fln var kendinde yapıp patch bölünden oyuna importliyosun**
taysifb ben bi daha creation master yüklemiyecem oyunu açtım kadrolar silinmiş-bi daha yükledim yine olmadı-neyse ki en sonunda oldu-olmayacak die çok korktum
BERoKoNy arkadaşlar creation masterla değişiklik yaptıqınızda eqer oyuna qirince kadrolar qörünmüosa belqelerim dosyasını sil creation master la stad,top futbolcu yüz ekleme forma değiştirme ligleri düzenleme popups ekleme gibi bölümler war
MoustaphaFly creation master 08 programını ayrıntılı bir şekilde kim anlatabilir nasıl değiştiricez mesela formaları falan o konular hakkında bilgi verin import falan görüyoruz ne işe yarafıgınıda biliyoruz yalnız nasıl değiştiricaz logoları formaları onu bilmiyoruz lütfen biri adam gibi anlatsın
sarpr Orjinal Mesajı Yazan: taysifb ben bi daha creation master yüklemiyecem oyunu açtım kadrolar silinmiş-bi daha yükledim yine olmadı-neyse ki en sonunda oldu-olmayacak die çok korktum http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2140 indir kur sonra açılır;)