EBA79 Merhaba sayın abilerim ben pes 2008 i aldım kurdum ve exe dosyasına tıkladığım zaman bu sorun çıktı lütfen yardım şimdeden teşekkürler
ScRyedd Tıkla Burdaki dosyayı indir.. Rardan çıkart.. C: ProgramFiles:Windows:System32 --> İçine at. Oyuna gir.
EBA79 çok sağol abi çalıştı ama çok yavaş oynuo daha hızlı yapabilme imkanımız var mı? low da deniyicem şimdi
ScRyedd Onu hiç denemedim , ama araştır forumu bulursun bir kaç bir şey belki.. Low'da dene 1024x860 da oyna.. Sorun olmaz umarım.
EBA79 Orjinal Mesajı Yazan: Enemy Onu hiç denemedim , ama araştır forumu bulursun bir kaç bir şey belki.. Low'da dene 1024x860 da oyna.. Sorun olmaz umarım. evet abicim başlıktanda anlıyacağın gibi oyunu açtım sağol ama çıkarken siyah ekranda takılyor ne yapmam lazım ??