erayjan ya beyler sonunda pes full alabildim bu oyunu pc ye kurdum sora pes06.exe ye tıkladım wrong disc inserted hatasi aldim arama yaptim buna benzer bir sürü konu acilmis ama dogru duzgun cevap yok bende yeni bir topic aciyim sorunumu nasil halledebiliriz acaba simdiden tesekkürler
bulkane Oyunu yükledin ama crack yapmamışsın. Sendeki CD veya DVD de "Crack" klasörü olacak. Ondaki pes6.exe dosyasını; C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\ konumuna kopyala.Gelen soruya evet de.Artık oyunu açabilirsin.
fireStorm10 Bazı oyun CD'lerinde CD ile gelen crack dosyasi da oyunun kurdugu 14.5 MB'lık dosyanın aynısı olarak geliyor dolayısı ile sorun yaşayanlar varsa internetten ve de PES6 forumlarında 20.4 MB'lik Crack dosyasini bulabilirler. Sonra ''crack yapıyorum hala olmuyor'' diye sorunlar yaşamayın. Çünkü crack yapmaya çalıştıgınız dosya aslında varolan dosyanın aynısı çünkü
alpachino88 Nasıl yok çoğu oyun cd'sinde bulunur ama bazen crack olmaz bu deviance diyede bi bak belki görürsün crack simgesini
poLemiq arkadaşlar wrong disc inserted hatasını bnde pes 4 de yaşadım çözemedim bi türlü.crack yapmayı denedim gine olmadı yardım ederseniz sevinirm..tşkkür ederim
Laz0vic Bir sürü crack siteleri var.googleden arattırın bulursunuz.ordan indirin yapın crackten dolayı veriyor o hatayı